Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en Toshiba TP55G60?


Hvordan feilsøker jeg en Toshiba TP55G60?

TP66G60 er en slags projeksjon TV produsert av Toshiba, et selskap basert i Tokyo. Hvis du har problemer med din Toshiba TP66G60 du kan kjøre gjennom en feilsøkingsguiden å prøve å løse eller identifisere, roten av problemet; Du kan deretter bestemme om du skal ringe noen for å betjene TV.

Instruksjoner

• Sjekk Hvis TVEN slås på. Hvis ikke vil det strøm opp, kontroller at strømkabelen er koblet riktig, deretter trykke "Power" på forsiden av settet. Sjekk batteriene i fjernkontrollen hvis TV krefter opp ved hjelp av knappen på forsiden av settet.

• Sjekk for bilde og lyd. Hvis TVEN produserer ingen bildet eller lyden sjekk kabeltilkoblingen antenne. Hvis du bruker en ekstern antenne til å plukke opp en TV signal prøve justere sin posisjon i rommet.

• Sjekk lydkvalitet. Hvis du kunne få et klart bilde men oppleve lyd forstyrrelser, kan TV-stasjonen ha problemer. Prøv å bytte til en annen kanal å fjerne problemet.

• Sjekk bildekvalitet. Hvis du får god lyd med dårlig bilde kan det også være indikativ av et problem med TV-stasjonen og ikke TV. Prøv å bytte til andre kanaler å se hvis problemet forsvinner. Kontroller at antennen er riktig tilkoblet bak på TV og prøv bildeinnstillingene ved å trykke "Menu" på fjernkontrollen og bruke piltastene til å velge "Bildet." Du kan deretter bruke pilknappene til å endre kontrast, lysstyrke, farge, farge og skarphet i bildet.

• Når alle tilgjengelige kanaler. Hvis alle kanalene vises uklart eller forvrengt, sjekk antenne tilkoblinger bak på TVEN og antennen seg. Hvis du har en Videospiller koblet til TV-Kontroller at det er satt til "TV" modus.

• Klart problemer motta UHF kanaler ved å sørge for at TVEN er satt til "TV" modus på fjernkontrollen i stedet for "Kabel."

• Kontroller at kanaler ikke er låst eller slettet. Trykk "Meny" på fjernkontrollen og bla til "Oppsett" ved hjelp av piltastene. Velge "Kanallås" og høyrepilen til å velge "Clear." Angi firesifrede PIN-koden du setter opp tidligere for å fjerne eventuelle kanal låser.

• Se etter skygger eller dobbelt bilder når du ser på TV-kanaler. Dette problemet kan fjernes ved å bytte til en svært retningsbestemt utendørs antenne.

• Sjekk fjernkontrollen. Kontroller at noe blokkerer signalet foran TV, for eksempel møbler, ornamenter eller folk. Skifte batteriene hvis problemet vedvarer.