Nnywellness.com

Hvordan velge riktig størrelse projeksjonsskjermen


Hvis du eier eller driver en bedrift trenger du en måte å vise din eksisterende og potensielle kunder hva du har å tilby. En av de beste måtene å vise firmaets produkter og tjenester er med en projektor, men før du går shopping det er viktig å først bestemme hva størrelse skjermen må.

Instruksjoner

• Måle plassen du har tilgjengelig i hver av din konferanserom. Hvis du har flere konferanserom kan du spare penger ved å kjøpe en enkelt projektorskjermen og å bevege skjermen fra rom til rom.

• Mål både bredden og lengden på rommet. I de fleste tilfeller blir den mest praktiske konfigurasjonen definerer projektorskjermen i den ene enden av rommet og bruke projektoren til å vise lysbildefremvisning eller presentasjonen. Hvis rommet er svært lang er det lurt å kjøpe en større projektorskjermen. Dette vil gjøre det enklere for folk bak i rommet å se presentasjonen.

• Definer en projektor og en prøve presentasjon på veggen. Dette vil hjelpe deg å fastslå størrelse skjermen som vil være riktig. Bruk zoomfunksjonen på projektoren til å endre størrelsen og finne optimale visningsvinkelen. Deretter måle bildet for å finne den beste størrelsen på projektorskjermen.