Nnywellness.com

Spill for Samsung SGH M310 Mobil telefoner


Spill for Samsung SGH M310 Mobil telefoner

Samsung SGH M310 mobiltelefonen har en 1.7-tommen fargen skjermen som gjør den egnet for mobile spill. Brukere av enheten kan spille en rekke mobile spill laster ned fra Internett. Noen nettsteder tilbyr spill for Samsung MN310 gratis, mens andre tar en engangs avgift for å få spill.

Gratis spill: Racing

Mobilerated.com har flere gratis racing spill tilgjengelig for nedlasting for Samsung M310. Bil racing spill som "Formel Firestorm," Metallic vind,"og"Crash Test Dummy Racer"er omtalt på nettstedet. Du kan også kjøre i luften i spillet "AirRacing." Sykkel racing spill som "Dirt Bike Afrika," "Tør djevelen" og "Tunge drivstoff" er også tilgjengelig.

Gratis spill: Puzzle

Puzzle-stil spill er tilgjengelig for nedlasting på Zedge.net. "Kakuro World Cup" er et tall spill der du må fylle ut ledige plasser ved å plassere tall i dem slik at når de legges sammen, de lik summen som vises i ledetråd. I spillet "Bloktonik" er din oppgave å matche samme farge blokker sammen for å fjerne dem fra brettet. Når du har tømt av blokker, vil du avansere til neste nivå. "GoPuzzle" er et spill som har mange oppgaver å fullføre. Spillet lar deg laste opp dine egne bilder og gjøre dem om til oppgaver.

Betalt spill: Arcade

Arcade games er tilgjengelig for nedlasting fra Gameloft.com. "Skeeball" er et spill hvor du vil rulle baller inn i hull med forskjellige punkt verdier. Din oppgave er å prøve og få flest poeng ved å rulle 10 baller hvert spill. Hullene varierer i punkt verdi fra 10 til 100 poeng. "Skeeball" kan dataoverførte Gameloft.com. Fra mai 2011 koster det $3.

Du må fjerne alle blokkene fra brettet ved hjelp av en ball som spretter frem og tilbake på en bevegelig blokk i spillet "Block Breaker". Hvis ballen savner puten og faller, vil du miste. Fra mai 2011, kan "Block Breaker" dataoverførte for prisen på $3 på Gameloft.com.

Betalt spill: Bord/kort

Det populære kortspillet "Uno" er tilgjengelig for nedlasting fra Gameloft.com. Gjenstand for "Uno" er å være den første spilleren å bli kvitt alle kortene dine. Hver spiller får syv kort. Spillere bytter og kaste ut ett kort om gangen. Fra mai 2011, kan "Uno" kjøpes for en engangs avgift på $3. Du kan spille en runde med Domino i spillet "Domino Fever." Spillet har tre spillmodi: nybegynner, middels og avansert. "Domino Fever" kan lastes ned fra Gameloft.com, og fra mai 2011 det koster $3.