Nnywellness.com

Tips om projeksjon TV omsorg & rengjøring


Projeksjon TV gir en enorm og lysende opplevelse for filmer og TV-programmer hjemme. Sett krever litt regelmessig vedlikehold og omsorg å gi års tjeneste.

Ukentlig rengjøring

Støv TV projeksjonsskjermen minst en gang i uken som er nødvendig for å fjerne støv og smuss. Statisk elektrisitet på skjermen vil tiltrekke seg mye støv. Bruk en ren, lofri klut og en sprayflaske rensevæske for å tørke ned på skjermen. Spray alkohol på duken, aldri på skjermen.Fjerne rings, klokker og armbånd å forhindre tilfeldigvis avlysning delikat projeksjon materialet på skjermen.

TV-plassering

Langvarig eksponering for solen kan forårsake reflekterende materiale på baksiden av skjermen å falme eller bli formørket, så pass på å ikke sette det på et sted i rommet som får mye sollys. Også, det er nesten umulig å nyte et godt bilde på en projeksjon TV i et sterkt opplyste rom.

Rengjøring farge våpen

Hvis bildet blir uskarpt eller bleknet, kunne litt interne rengjøring fastsette problemet. Trekk ut strømpluggen kraften og fjerne skruene som holder TV støtte på plass. Se etter tre farger våpen - rødt, blått og grønt - formet som sylindere innsiden av kabinettet. Også finne reflekterende speilet som spretter lys fra farge våpen skjermen. Rengjør tre våpen og speilet bruker en kameralinse rensemiddel som er tilgjengelig på fotografering butikker.