Nnywellness.com

Hvordan Trace en cellen telefon i nødstilfelle


Hvordan Trace en cellen telefon i nødstilfelle

Global positioning system (GPS) teknologien i mobiltelefoner kan hjelpe mye i håndteringen av nødanrop. Hvis mobiltelefonen er en smart telefon laget etter 2008 så sjansene er at kommer den med "e911," som betyr at GPS-brikken i telefonen automatisk aktiveres når en 911 nødnummer er plassert. Dette gir nødnummer arbeidere og mobiltelefon selskapet å finne telefonen eierens posisjon. Men hvis du ønsker å spore må mobiltelefon ned du installere din egen GPS-programvare.

Instruksjoner

• Finne en GPS-programvare som automatisk sender ut din GPS-posisjon i nødstilfeller. Ett slikt produkt er My911 (se ressurser). Nyskapende program er et program utviklet for smarttelefoner som vil faktisk oppdage når du har hatt en innvirkning relaterte ulykke, enten det er en bilulykke eller du har falt av sykkelen. Den gjør dette ved å måle G-force innvirkning. Programmet vil deretter automatisk sende ut en melding sammen med GPS-koordinater til krisesvarpersonell og hvem andre du vil. Du kan også aktivere dette ved å klikke på "SOS" knappen på programmenyen. Fra 2010 koster tjenesten $34 per år.

• Gå til tjenestens nettside og registrere ved å oppgi et brukernavn, mobiltelefonnummer, mobiltjenesteleverandøren og passord. Du må også oppgi bankkortopplysninger. Installasjonskoblingen sendes til deg via tekst og e-post.

• Åpne telefonens nettleser og laste ned programvaren til telefonen. Kjør nedlastede programvaren og installere den ved å godta vilkårene og klikk "Neste". Klikk "Finish" når du blir spurt, og Start telefonen.

• Aktivere programmet på telefonen ved å gå til "Hovedmeny" og velge programmet. For å sende et varsel med GPS-koordinatene til krisesvarpersonell, klikk på "SOS." Send en tekstmelding med GPS-koordinater til venner og familie ved å klikke "Varsle." Send en melding til din personlige lege eller sykepleier ved å klikke på "Sykepleier." Merk Hvis du har en ulykke og ikke kan gjøre dette manuelt programmet sender ut en melding automatisk ved å måle G-force av virkningen.