Nnywellness.com

Hvordan oppgradere min iTouch


IPod Touch er et personlig mediespiller og lommedatamaskin markedsføres og selges av Apple. Apple med jevne mellomrom utgir oppdateringer for iPod Touch, og du kan enkelt oppdatere enheten gjennom iTunes-programmet. Oppdatere din iPod Touch gir deg tilgang til de mest aktuelle og oppdaterte funksjonene som er tilgjengelige for enheten, og sikrer at iPod Touch fungerer med programmer du laster ned fra Apples App Store.

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen. ITunes-rullegardinsmenyen på iTunes-vinduet, velg "Sjekk for oppdateringer." Vent mens din datamaskinen søker etter tilgjengelige oppdateringer. Hvis datamaskinen finner en oppdatering, bekrefte at dine ønsker å laste ned og installere oppdateringen på datamaskinen.

• Koble iPod Touch datakabelen til bunnen av iPod Touch og den andre enden av kabelen inn i en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

• Velg iPod Touch-enheten fra avsnittet "Enheter" til venstre i iTunes-vinduet.

• Klikk på "Oppdater"-knappen. Maskinen vil søke etter tilgjengelige oppdateringer for iPod Touch og installere tilgjengelige oppdateringer på enheten.