Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en Cyberhome CH-DVR 1500 DVD opptaker?


Cyberhome CH-DVR 1500 er et budsjett DVD-opptaker, som er utformet for at du posten din favoritt TV viser på en DVD + RW-plate. Enheten har muligheten til å spille mange platetyper, inkludert DVD + Rs, DVD-r-plater og lyd MP3-CDer. Over tid kan det oppstå problemer med din Cyberhome CH-DVR 1500. Mange av disse problemene kan løses med ulike feilsøkingsmetoder.

Instruksjoner

• Trykk på "Setup Menu"-knappen på din Cyberhome CH-DVR 1500 ekstern tilgang til spillerens størrelsesforholdet innstillingene Hvis videoen vises strekkes. Rull ned ved hjelp av piltastene på fjernkontrollen og velg "Video Output". Endre innstillingen til "4:3 (Pan og Scan)" Hvis du bruker en tradisjonelle CRT-TV eller 16:9 "Hvis du bruker en widescreen-TV. Trykk "OK" for å fullføre innstillingene og traff den oppsett meny-tasten for å gå ut av menyen.

• Koble Cyberhome CH-DVR 1500 fra Videospilleren og koble enheten direkte til baksiden av TVen hvis du opplever et uskarpt bilde. Det er sannsynlig at innebygde Macrovision kopibeskyttelse desperat signalet å hindre deg i å lage DVD kopier av VHS-kassetter.

• Trykk på "Kaste ut"-knappen på din Cyberhome CH-DVR 1500 ekstern hvis du ikke fjerne DVD fra DVD-opptakeren ved å trykke på "Løs ut"-knappen på spilleren. Det er sannsynlig at enheten er i "hvilemodus" og bare svarer på kommandoer fra fjernkontrollen.

• Fjerne DVD fra Cyberhome CH-DVR 1500 hvis platene er uleselig. Tørk forsiktig av plater av med en tørr mikrofiberklut. Støv og fingeravtrykk kan forstyrre Cyberhome DVD-opptakeren evne til å lese disken. Derfor må de fjernes. Plasser DVD til DVD-opptakeren og trykk på "Play"-knappen på fjernkontrollen.