Nnywellness.com

Hvor å fastsette CD-spilleren på en 2000 Saturn klassen LW2


Hvor å fastsette CD-spilleren på en 2000 Saturn klassen LW2

CD-spillerne er bærbare enheter som bruker og spille CDer. Enten det er i et hjem eller en bil, som i 2000 Saturn klassen LW2, tilbyr CD-spiller enheter underholdning. En CD-skifter enhet er en CD-spiller som kan endre og spille flere plater etter hverandre uten manuell hjelp. Som med alle elektroniske enheter, oppstår feil. Din rolle er å løse disse feil når de oppstår ved feilsøking.

Instruksjoner

• Ta veksler enheten fra hverandre ved fjerne dens skruene med riktig størrelse skrutrekker og skille enheten manuelt.

• Blåse ut eventuelle akkumulerte skitt og rusk i enheten bruker en boks med komprimert luft. Akkumulert smuss kan være kilden til spillerens funksjonsfeil.

• Forsiktig rengjøre av overflaten av vekslers laserlinsen med en bomullspinne fuktet med Isopropyl alkohol. Du kan også bruke en CD linse renseplate som et alternativ. Bare sette inn platen og spille til den stopper, og kaste ut.

• Inspisere skifterens sikring. Hvis det er en grå film på sikring glasset i tillegg til en kuttet filament, så betyr dette sikringen er skadet. Bare erstatte med en kompatibel erstatning fra en jernvarehandel og sette det inn i skifteren.

• Sjekk alle ledninger i enheten. Sikre at de ikke kuttet eller skadet, samt å være sikker. Inspisere girene i enheten. Hvis en gear-belt malplassert, sette den tilbake på utstyret. Hvis girene er fast eller tørr, smøre dem med noen smøreolje.

• Sett CD-skifter enheten tilbake sammen manuelt og sett skruene med skrutrekkeren. Kontroller at enheten er sikker før du setter inn disker. Spille flere plater i enheten og se etter noen tegn til problemer. Hvis CDs endre uten problem og spille som normalt, er da feilen reparert.