Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en ny bil frontruten


Bil frontruten sprekk og må byttes for sikkerheten til fører og passasjerer. For noen kan det virke som en komplisert affære, men ødelagt frontruter skje så ofte at bilen frontruten erstatning selskaper er rikelig i metropolitan byer. Trinnene nedenfor beskriver hvordan du kan erstatte bil frontruten lett.

Instruksjoner

• Lese din gule sider for å finne en frontrute erstatning selskap som tilbyr bil forsikring holdere reparasjonstjeneste ved avkall på sine fradragsberettiget. De fleste frontrute erstatning klausuler i store forsikringer har en $50 egenandel.

• Kontroller at du har merket, Årsmodell, Bilnummeret og kjøretøy identifikasjonsnummeret med deg når du angir avtale. Auto glass selskapet trenger å få riktig frontruten for utskifting.

• Bestemme med auto frontrute erstatning selskapet at det ikke vil være noen ut av lommen regning for din frontrute erstatning. Med andre ord, forsikringsselskapet må faktureres, ikke du, og egenandel gjelder ikke.

• Angi en avtale for selskapet å komme til hjemmet eller kontoret erstatte frontruten. Alle auto glass selskaper er mobil nå. Dette er en vanlig praksis. Men må du gjøre det klart for selskapet at hvis de sier "mellom 3 og 4 på ettermiddagen", den reparasjon mannen kommer på den tiden. Ingen lateness er tillatt. Hvis tidlig, be dem ringe og se om kjøretøyet er tilgjengelig.

• Vent til auto glass reparasjon mannen i løpet av tiden han er anta å ankomme. Være klar til å signere papirene, så forsikringsselskapet kan faktureres riktig.

• Gå over noen instruksjoner fra den reparasjon mannen som hvor lenge båndet skal festet til holde frontruten på plass før limet har tørket. Også, dette er tiden spørre bekymring eller spørsmål.

Tips og advarsler

  • Prøv å unngå forsikring henvisninger fordi sannsynligvis vil du ha en ut av lommen dyr. Det er best å håndtere finne en automatisk frontruten selskapet selv, slik at du får den beste avtalen - ikke ut av lommen regning.
  • Automatisk frontruten er en konkurransedyktig bedrift, så ta et øyeblikk for å finne det beste tilbudet.