Nnywellness.com

Ford bil kuriositeter


Ford bil kuriositeter

16 juni 1903 grunnlagt Henry Ford Ford Motor Company. Ford fortsatte gjennom begynnelsen av årtusenet å bli en av de lengste varende og mest populære merkene av biler i verden. Alt fra biler og lastebiler til SUVer, har Ford vært i forkant av produksjonsteknologi for mer enn et århundre.

Ford modell T

I 1916 var mer enn halvparten av alle bilene i verden Ford Model T Etter slutten av første verdenskrig gjenopptok Ford sin fullskala produksjon av modellen. Nye Ts omtalt en elektrisk "self startpakke", men de fortsatt kom i én farge - grunnleggende svart.

Elven Rouge kompleks

Fords River Rouge kompleks, ligger i Detroit, ble fullført i 1928. For bedre del av forrige århundre var Rouge komplekse det eneste stedet hvor det var mulig å se en bil helt produsert, fra start til slutt, på en enkelt dag.

Bil produksjon fart

På dets høyde, ble en ny bil produsert i Rouge komplekse hver 49 sekunder. Arbeidere smeltet bort 6000 tonn hver dag og mer enn 500 tonn glass ble også gjort hver dag.

Ford Mustang lanseringen

Ford lanserte Mustang på 17 April 1964. Prislappen på denne bilen var $2,368, og et overveldende antall mennesker var interessert i å kjøpe den. I Garland, Texas plassert 15 gjester et bud på en Mustang da den først ble produsert, og vinneren ønsket å tilbringe natten i bilen å sikre at det ikke vil bli solgt til andre før sin sjekk fjernet dagen.

Mustang denne & leker

Bare en måned etter at det startet produksjon, traff Mustang racerbanen som tempo bilen for Indianapolis 500 løpet. Samme år over 90.000 pedal-drevet Mustangs for barn ble solgt i jula.

Parkering høy

1966 Mustang har æren av å være den første bilen park på observasjonsdekket av New York Empire State Building. Dette ble gjort ved å demontere en kabriolet og ta det til 86te gulvet dekket gjennom passasjer heiser.

Milepæler

En Mustang GT konvertible 40 jubileum opplag, produsert i 2004 var Fords 300 millioner bilen. I 2008 produserte Ford sin 9 millioner Mustang.