Nnywellness.com

Hvordan du bruker automatisk Buffer


Hvordan du bruker automatisk Buffer

Riktig bruker auto buffer verktøy i kombinasjon med en annen avgjør suksessen din bil detaljering eller reparasjon jobb. Visse materialer, at visse pads med visse kjemikalier, stoffer og polerer brukes i tandem arbeide for forskjellige programmer. Mens du kan ha minimal suksess med noen kombinasjoner, øker du mer enn sannsynlig din egen arbeidsmengden, og tar dobbelt så lenge og mer innsats for å oppnå samme mål.

Instruksjoner

• Velg bufferen passer for jobben. Pneumatiske buffere kjøre av komprimert luft, mens elektrisk plugg til din nærmeste stikkontakt. Hvis du arbeider i en detaljering butikk, pneumatiske er et godt valg fordi de er lett og du trenger ikke å flytte kompressoren. Elektrisk buffere er litt tyngre, men mobile.

• Velg din pads. Ikke bare bør de arbeider i harmoni med den kjemiske du bruker, men de bør passe perfekt til den aktuelle jobben. Bruk stålull for riper opp en overflate og gjennom maling. Disse er vanligvis kun for reparasjon, og kan forårsake skade i uerfarne hender. Polering pads er mykere, vanligvis skum, og polsk eller buff, skape nok varme å bløtgjøre finish. De fortsatt kan skade dersom ikke brukes riktig, men bra for nybegynnere. Mikrofiber bonnets som passer over en skum pute eller etterbehandling pads er det siste trinnet mellom deg og en feilfri overflate.

• Velg kjemikalier. Rubbing forbindelser i varierende grits brukes Prime din arbeidsflate. Tunge polish er ideelle for polering ut vaske riper, og er vanligvis fulgt opp av polering med en lettere polsk helt buff ut mindre skader. Bruk polering ordbøker og voks for å maksimere glans. Bruk detaljering spray med din auto buffer rydde opp polering støv når en jobb er fullført.

Tips og advarsler

  • Bruker den riktige kjemiske for riktig pute eller panseret er viktig. Bruk en rubbing compound med en skum pute er en lengre prosess med sketchy resultater; imidlertid skadet bruke en rubbing compound på dårlig maling med passende ull pute gir gode resultater på en brøkdel av tiden. Eller med en ull pad med polsk eller voks ikke vil buff slutt å høy glans, men er i stedet sannsynligvis forlate kjedelig riper og merker.