Nnywellness.com

Hvordan å løfte en bil for å passe store felger


En av de vanligste oppgraderingene for mange biler som er tilpasset av deres eiere er installasjon av større hjul og dekk, ofte mye større hjul og dekk. Installere en større hjul og dekk pakke er egentlig det samme som å installere et lager store hjul. Hvis det nye hjulet er svært høy (for eksempel en 22-tommen eller større hjul), kan det imidlertid være vanskelig å løfte bilen høy nok til å installere hjulet. Oppnå dette med en SUV jack som løfter bilen høyere enn standard knekt, med høyere jack står.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt og jevnt underlag. Sett bilen i utstyr eller i parken hvis det er en automatisk, og angi nødbremsen.

• Løsne lug bolter på eksisterende hjul med lug wrench. Plass puten til gulvet jack under det tilhørende jacking punktet. Dette vil variere avhengig av merke og modell av bilen.

• Løfte bilen med jack så høyt som kontakten går. Skyv jack stå under bilen i området. Sakte senke gulvet jack slik at bilen senker på jack stå og trygt og sikkert støttes.

• Fjerne det lug vanskelige problemer, og deretter fjerne eksisterende hjulet. Skyv den nye hjul og dekk til huben. Stram det lug vanskelige problemer for hånd. Løfte bilen med gulvet jack, trekke jack stå ut av veien og senk bilen til bakken.

• Boltene lug til en passende innstilling med momentnøkkel. De fleste biler bruker en lug bolt dreiemoment innstillingen rundt 89 ft/lbs, men du bør sjekke bruksanvisningen for innstillingen riktig dreiemoment.

• Gjenta trinnene ovenfor for den gjenværende hjørnene av kjøretøyet, fjerne og erstatte hjulene én om gangen.

Tips og advarsler

  • Hvis du foretrekker, kan du løfte alle fire hjørnene i bilen og støtte den på jack står. Dette gjør du ved å løfte hvert hjørne en om gangen med gulvet jack og støtte hjørnet med jack stå, og deretter flytter til neste sving før alle fire hjul er løftet opp fra bakken. Fremgangsmåten for å fjerne og erstatte hjulene uendret.