Nnywellness.com

Hvordan å designe min lastebilen maling


Hvordan å designe min lastebilen maling

Det er mange måter å gå om å designe din lastebil maling jobb. Mens det er ikke vanskelig, kan det være tidkrevende siden du kanskje trenger å finne bilder og klipp dem ut hvis du ikke er trygg på din tegning evner. Du kan også bruke online spill og nettsteder som de er ment for utforme "fantasy" kjøretøy eller et program av noe slag der du kan klippe ut, lime inn og flytte bilder humøret med bilde "lag."

Instruksjoner

• Tegn formen på en lastebil. Du kan gjøre dette for hånd på et ark papir eller i et program. Du kan også bruke et bilde av bilen for mer nøyaktighet. Du må trekke utsikt av hver side, foran og bak.

• Finn bilder av design som du tror kan se bra ut på lastebilen. Bruk bryllupsfotografering magasiner eller Internett for å finne inspirerende bilder. Hvis du er en god artist, kan du prøve å tegne en utforming på malen.

• Samle og klippe ut bilder å legge malen eller fotografiet av lastebilen. Hvis bruker programvaren, må et usynlig lag lime inn bilder til (over laget med malen lastebil) for å se hvordan de ser ut.

Ulike stiler av striper, flammer, hodeskaller, scener og bilder av kjære er noen ideer av typer bilder å se etter. Undersøk hvordan typen bildet vil se ut på en bestemt del av lastebilen. For eksempel lage striper et kjøretøy ser slank, slik at de fungerer best brukes sparsomt langs lastebilen, i stedet for brukes over. For andre, mer "organisk" design, kan du dra nytte av form av lastebilen. For eksempel prøve å utforme en midnatt scene. Tegne en månen på malen der hetten er. Omgi det med vanskelige trær skygge månen. Du kan tegne torner klatring lastebilens grill og opp sidene av windows. Vurdere tegning den "bakre" av denne scenen på baksiden av lastebilen.

• Sammenligne design med forskjellige bilder til du finner din favoritt. Eventuelt gjøre kopier av malen slik at du kan sammenligne designideer side ved side.

• Velger du favoritt design og maling det på lastebil eller ta det å få det gjort profesjonelt.

Tips og advarsler

  • Holde inne sinn som kompleksiteten i design kan påvirke hvordan det er malt og kostnaden for maleri.
  • Motivet kan ikke oversettes til lastebilen akkurat, siden størrelsen på motivet (i hovedsak en referanse bildet for maleren) og kompleksiteten av det påvirker hva og hvordan det er malt. For eksempel hvis du bruker tilfeldige swirls på malen, swirls på lastebilen vil trolig ikke være identiske, men snarere inspirert av design.