Nnywellness.com

Hva skjer når du slipper din iPhone-skjermen går alle hvitt?


Hva skjer når du slipper din iPhone-skjermen går alle hvitt?

Når iPhone viser "Hvite skjermen av død," som det kalles folkemunne, prøver den å beskytte seg fra ytterligere skade. IPhone kan oppdage en systemfeil, og når det skjer, den prøver å løse dette ødelegge tilleggsfiler slå seg og slik at du vet det er et problem. Flere ting kan forårsake dette hvit skjerm vises, men uansett årsak, kan du ta tre trinn til problemløsing.

Mulige årsaker

Fordi hvit skjerm ikke vises som et resultat av en bestemt feil, kan mange forhold forårsake det skal vises. Mange brukere rapporterer ser en hvit skjerm etter deres iPhone var utsatt for vann eller en annen væske. Andre ser hvit skjermen etter feil installere tredjeparts programvare eller jailbreaking enheten. Du kan også få en hvit skjerm etter slippe telefonen eller utsette den for ekstreme temperaturer, spesielt alvorlige kaldt. Alle disse problemene opprette samme grunnleggende feilen: en kritisk systemfeil som forteller iPhone å gå i beskyttende dvalemodus.

Hvile og tilbakestilling

Når du opplever dette problemet, er det første du kan gjøre for å prøve å fikse det å starte enheten. Fleste er ikke gjøre dette fordi skjermen ikke viser verktøylinjen for makt; men hvis du trykke og holde Dvale/vekke, kan telefonen vise glidebryteren nødvendig å slå den av. Hvis ikke, kan du forsøke å restarte telefonen ved å holde det sove/Våkn knappen og hjemmet knapp samtidig til Apple-logoen vises.

Oppdatering

Hvis tilbakestilles ikke løser problemet, eller hvis telefonen nekter å restarte, må du gjenopprette. For å forberede denne prosessen, må du kontrollere at all programvare er oppdatert. Dette inkluderer iTunes-programvaren, iPhone operativsystem - eller iOS- og programmer. Åpne iTunes, klikk "Fil" og velg "Check for Updates" å hente oppdateringer for iTunes. Klikk "Apps" i venstre kolonne og velg "Oppdater alle" oppdatere programmer. Til slutt, koble iPhone til datamaskinen, klikker du navnet i kolonnen til venstre og velg "Check for Updates" midt i iTunes-vinduet.

Gjenopprette

La iPhone koblet til datamaskinen til å utføre restaureringen, som vil fullstendig tørke iPhone og installere grunnleggende iOS. Klikk på "Gjenopprett"-knappen rett under "Sjekk for oppdateringer." I dialogboksen som vises klikker "Tilbake Up" og deretter "Gjenopprett". La iPhone koblet til enhver tid før gjenopprettingen er helt ferdig. Når det er gjort, kan du sette opp din iPhone som en ny telefon eller fra en sikkerhetskopi. For best resultat, kan du velge å definere iPhone som en ny telefon. Hvis dette fortsatt ikke løser problemet, må du ta telefonen til en profesjonell for reparasjoner.