Nnywellness.com

Slik konfigurerer du en Alcatel OT-501


Slik konfigurerer du en Alcatel OT-501

Alcatel er en mobiltelefoner som kommer med funksjoner som mobile Web, megapikselkamera, trådløs Bluetooth-teknologi og Global Positioning System (GPS) programvare. Alcatel 501 en Touch (OT) telefonen har ettall berøring adgang å kontakter, voicemail og navigasjon. Det også holder deg organisert med sin kalender og notater funksjonen. Før du bruker telefonen Alcatel, er det viktig for deg å lære hvordan du konfigurerer den.

Instruksjoner

• Angi det 10-sifrede mobilnummeret til personen du vil ringe. Trykk på "CALL". Knappen "Samtale" er den med grønne telefonikonet.

• Trykk på "MENU"-knappen. Rull til "Telefonbok". Klikk "Legg til ny kontakt." Angi navn, telefonnummer og e-postadresse for kontakten du vil legge til telefonen. Trykk på "OK"-knappen for å lagre kontakten.

• Trykk på "CALL" for å svare på et innkommende anrop. Trykk på "END"-knappen for å avslutte samtalen. "END"-knappen er knappen med det rød telefonikonet.

• Bla til "Meldinger" fra menyen. Velg alternativet for "Ny melding." Angi det 10-sifret tallet eller velg en kontakt fra telefonlisten. Skriv meldingen, og trykk "SEND".

• Trykk på "MENU"-knappen. Bla til "Kalender" se kalenderen, eller "Merknader" for å vise notatet. Klikk "Add" for å legge til et nytt notat eller planlegge i kalenderen.