Nnywellness.com

DIY: Skjermen maling for en LCD-projektor


DIY: Skjermen maling for en LCD-projektor

Det er ingen vits i å ha en LCD-projektor som produserer vakre bilder hvis du ikke har en god skjerm. Bruker en vanlig hvit vegg, eller verre, gjør hvite laken, ikke bildet rettferdighet. Beste overflaten for en LCD-projektor, i motsetning til populær overbevisningen, er ikke hvit, men lys grå. Dette skyldes måten LCD-projektor avtaler med svart. Resultatet av DIY skjermen maling kan ikke strålende som dyrere malinger laget for dette formålet, men det er bedre enn taket hvitt på vanlig gips.

Maleri en LCD-skjerm

Håndtere overflaten av veggen først. Det bør være flat, jevn og fri for feil. Noen støt, riper eller divots skal vise mye mer tydelig under harde lys en projeksjon i et mørkerom enn de vil i vanlig dagslys eller mykt indre lys. Velg et område på veggen som gir riktig kast med projektoren og sand det godt. Hvis det er en masse feil, eller hvis veggen har en stor tekstur på grunn av mange lag med maling, er gjør en skummet strøk av spackle en god idé.

Det er proprietære maling blander laget spesielt for skjermer, men du kan lage en DIY versjon bruker husholdning latex maling må hjemme eller som er lett tilgjengelig på maskinvare eller maling butikk. Begynne med et godt lag med hvitt hvis du har brukt en skummet strøk eller gjort mye sliping, eller hvis fargen på veggen ikke er hvitt. Maling skjermen en perle grå med rull med en lav lur. Mellomgrått er for mørkt; den høyre grå er mellom middels grå og hvit. Bruke hvit, flat latex maling og bland i en svært liten mengde svart farge, eller få fargen egendefinert-blandet. Sateng eller andre utførelser med glans kan vise feil i veggen mer. Hvis du blander det selv, legge ørsmå mengder av svart farge om gangen, til du får en følelse for det. To strøk er best resultater. Hvis du finner den, i stedet for å legge til en svart farge for å opprette grå, kan du prøve en sølv fargetone. Dette vil opprette grå fargen tilfører et snev av reflectiveness som er nyttig. Fullfør ved å male en ramme rundt skjermbildet for ren, flat svart, ikke mindre enn to inches bredt, å absorbere bleed til projeksjon og ramme bildet rent.