Nnywellness.com

Hvordan overføre Video fra min iPhone kameraet til datamaskinen


Hvordan overføre Video fra min iPhone kameraet til datamaskinen

Hvis du har en iPhone 3GS eller senere, kan du ta korte videoer på telefonen kameraet funksjonen. Selv om det er ingen begrensning på lengden av videoer du kan ta, tar videoer opp betydelig mer minne enn digitale bilder, gjør det vanskelig å ta videoer som er mer enn noen få minutter. Når du har tatt en video, er det lurt å overføre den til datamaskinen så snart som mulig for å frigjøre minne på telefonen.

Instruksjoner

Email Video

• Email videoen direkte til datamaskinen hvis utklippet er mindre enn ett minutt lange. Hvis videoen er lenger enn ett minutt, har du to alternativer: Trim videoen til en passende lengde eller synkronisere telefonen med datamaskinen.

• Klikk ikonet i nedre venstre hjørne av videoen for alternativer for å sende video eller sende den via SMS-melding. Hvis videoen er mer enn 60 sekunder lang, må trimme videoen bruker iPhone video redigere bort verktøyet før du sender den. IPhone vil varsle deg umiddelbart hvis videoen er for lang og vil gi deg muligheten til å redigere filen umiddelbart.

• Trimme videoen, eventuelt ved å endre gule glidebryteren øverst på skjermen for videoredigering. Endrer hvor glidebryteren gule begynner og slutter, kan du endre lengden på videoen og delen av videoen du vil beholde. Hvis den virkelige handlingen av videoen skjedde i de siste 30 sekundene, for eksempel kan du velge å starte videoen senere og kutte begynnelsen.

• Klikk "E" i øvre høyre hjørne av skjermen for å forberede video e-post. En gang klar, videoikonet vises i brødteksten i en e-post på din iPhone skjermen.

• Skriv inn e-postadressen din i feltet "Til" og legger en melding eller Emne-linje, som nødvendig. Trykk "Send" når du er klar til å sende din video som e-postvedlegg.

• Åpne e-postvedlegg på datamaskinen ved å logge på kontoen din personlige e-post. Last ned video til datamaskinen for å lagre den.

Overføre Video ved å synkronisere telefonen

• Åpne iTunes på datamaskinen ved å klikke på iTunes-symbolet.

• Koble telefonen til datamaskinen med USB-ledningen som fulgte med iPhone. Vent til datamaskinen gjenkjenner telefonen og i enhetene menyen på venstre side av iTunes skjermen.

• Synkronisere iPhone med datamaskinen ved å velge Synkroniser fra iTunes fil-menyen. Når synkroniseringen er fullført, overføres alle bilder og videoer til datamaskinens harddisk.