Nnywellness.com

Hva forårsaker en svak mobiltelefon Signal?


Hva forårsaker en svak mobiltelefon Signal?

Mange faktorer kan bidra til svak cellphone resepsjonen, og hvert problem har egen løsning. I noen tilfeller konspirerer lokasjonen og miljøet for å opprette et dårlig signal, mens i andre tilfeller selve telefonen har skylda. Å vite hvorfor mobiltelefon har en hard tid å plukke opp et signal vil hjelpe deg finne den rette fremgangsmåten ta for å løse problemet.

Mørke krefter

En av de vanligste årsakene til en svak mobiltelefon signal er hvis du er for langt fra en mobiltelefon tårnet. Noen ganger kan du finne deg selv mellom to tårn og fortsatt ikke kan plukke opp et signal. Dette er kjent som en død spot. Dødpunkter- eller døde soner – kan også oppstå når du kjører gjennom en tunnel. Tunnelen vil føre signalet blokkert. I noen tilfeller det blir vanskeligere å høre en samtale og i andre tilfeller samtalen vil bli fjernet helt. Noen deler av verden - som landlige deler - har dårlig mottakelse generelt. Prøv å bruke et trådløst signal i stedet for en GSM (Global System for Mobile Communications) for din mobiltelefon.

Building Construction

Å ha et sterkt signal utenfor men et svakere signal inn er et vanlig problem. Visse bygninger kan forårsake cellphone å vokse svakt på grunn av de er konstruert med. Hvis taket av en bygning inneholder bly, kan ledelsen attenuere - eller blokkere – en mobiltelefon signal. Hvis veggene eller etasjene i en bygning eller konstruert med tykk betong, mobiltelefon signal kan påvirkes på en negativ måte. Metallisk vindu skjermene og tak som har glassfiber isolasjon kan også negativt påvirke en mobiltelefon signal. Hvis du finner deg selv sliter med å finne et signal i en bygning, kan du prøve å stepping utenfor å fullføre anropet.

Batterier og antenne

Batterilevetid kan ha en innvirkning på din mobiltelefon signal, uansett om du er inne eller ute. Selv om du har nok batteri du ringer, kan du ikke har nok batteri til å finne et signal, forårsaker kallet til droppes. Kontroller alltid at du har batteriet i telefonen - minst to barer, før du prøver å plassere en viktig samtale. Antennen innebygd i mobilen kan også forårsake et svakt signal hvis det ikke er sterk nok. For å rette opp problemet, kan du se hvis din elektronikk butikken kan erstatte antennen med en sterkere.

Skylde på nettverket

Selv om de ikke er alltid skylden, kan nettverk- eller bærer - som du registrerer deg med være roten av et svakt mobiltelefon signal problem. Noen operatører simpelthen har ikke nok mobiltårn og kjører for å tilby en konsekvent mobiltelefon signal uansett hvor ferden går. Hvis du opplever et konstant svakt signal, kan du prøve å bytte til et annet selskap. Hvis dette ikke fungerer, investere i en mobiltelefon signal booster, tilgjengelig på online leverandører, som er utformet for å øke kraften i tjenesteleverandørens signalstyrke.