Nnywellness.com

Hvordan kan jeg sende bilder til min T-Mobile side med min Blackberry?


Hvordan kan jeg sende bilder til min T-Mobile side med min Blackberry?

BlackBerry-smarttelefoner har innebygde digitale kameraer som kan ta bilder. Disse bildene kan lagres på telefonen. De kan også deles via telefon til telefon meldinger, ved synkronisering med en datamaskin eller sende dem til "min T-Mobile" en online web-side som er tilpasset av brukeren for å lagre og vise digitale filer. Du kan opprette online fotoalbum, sikkerhetskopiere telefon data og vise faktureringsinformasjonen gjennom min T-Mobile.

Tar et bilde

Naviger til kameraet funksjonen på Blackberry. Klikk på "Hovedmeny" og bla nedover til du finner du kameraikonet. Klikk på den. Noen Blackberry-enheter kan også ha en rask tilgang-knappen på høyre side av enheten. Når du klikker starter kameraet funksjonen.

Plasser telefonen for å få et klart bilde og klikk ta bilde. Vent noen sekunder for bildet tatt til fange. Noen Blackberry-enheter har en fysisk Klikk knapp mens andre kan ha en på skjermknapp som skal klikkes for å ta bildet.

Send bildet til min T-Mobile

Klikk på "options" eller "meny"-knappen samtidig i kameramodus. Noen modeller kan kreve at du klikker på «Vis bilder» til fotoalbumet på telefonen. Velg bildet du vil sende, og klikk "Del" eller "Send til". Bla ned og velg "Send til min T-Mobile." Tillat bildet laste opp før du avslutter av kameraet søknaden. Du kan se et bekreftelsesskjermbilde fortelle deg opplastingen var vellykket.

Tilgang til bilder på min T-Mobile

Koble til Internett på datamaskinen og besøke min T-Mobile loggen på siden. (Du får dette nettstedet i ressurser-delen i denne artikkelen.) Klikk på "Logg inn nå." Angi mobiltelefon etterfulgt av passordet og klikk "Logg på".

Klikk på koblingen "Koble og del" på hovedsiden. Klikk på "Album" for å få tilgang til bilder du har lastet opp fra telefonen. Du kan også bruke dette nettstedet til å sende bilder i album til e-postadresser og andre telefoner.