Nnywellness.com

Nissan Maxima starter problemer


Nissan Maxima starter problemer

Starteren problemer registrert i Nissan Maxima biler, de klager bemerket i 1990, 1993, 1994, 1996, 1997, 2000, 2004 og 2006 modeller. Starteren problemer kan være intermitterende, med biler unnlater å starte bare i kaldt vær, eller involverer en fullstendig fiasko starter systemet.

Tenningen Coil feil

En av de vanligste klagene i Nissan Maximas var tenning-coil feil. Eier-registrert klager har slike problemer oppstår på gjennomsnittlig 75 000 miles, med reparasjonskostnader gjennomsnitt $873. Men forårsaket dårlig spoler vanligvis en rekke andre problemer med biler, som ofte krevde utskifting av konverteringsprogrammer og eksosanlegg.

Elektriske problemer

Noen rapportert elektriske problemer i Nissan Maximas kan hindre bilen starter midlertidig. Ifølge eiere som sendte klager, kan noen ganger bilen starte fine, mens andre ganger bilen kan kreve flere oppstart forsøk. Problemet er ofte sa å videreføre selv etter erstatte Nybegynnerversjon, sikringer, tenningen og batteri. Generelle anbefalingen er å ta bilen til forhandleren for en grundig inspeksjon, som noen elektriske problemer hindre et signal sendes av tenningen til forrett. Dette problemet er rapportert på gjennomsnittlig kjørelengde på 141,000, med en gjennomsnittlig reparasjon kostnad på $35.

Sitron automatisk

Nissan har plassert minnes på deler av ulike Maximas som kan opprette starteren problemer eller ingen-start forhold. En slik tilbakekalling er kretskort til sveiv-posisjon sensoren, utstedt for 630,000 enheter i 2002 og 2003 Nissan Maximas. Tilbakekalling informasjon, kan du se lemonauto.com eller automotive.com.