Nnywellness.com

Feilsøke et Sony Cybershot DSC-W100 kamera


Sony Cybershot DSC-W100 digital kameraet gir deg frihet til å lagre bilder på kameraets internminne eller de flyttbare minnebrikker. Du kan overføre bildefiler til en datamaskin med USB-kabelen som fulgte med kameraet, eller ved å sette inn minnebrikker i en memory stick-leser på datamaskinen. Dessverre, kan det oppstå problemer mens du bruker kameraet, men ved feilsøking dem, kan du diagnostisere og løse de fleste problemer uten profesjonell hjelp.

Instruksjoner

Datamaskinen gjenkjenner ikke kameraet

• Slå kameraet på og prøver å gjøre tilkoblingen på nytt. Datamaskinen vil ikke gjenkjenne kameraet hvis den er deaktivert.

• Se på batteriindikatoren på kameraets skjerm. Koble strømledningen til kameraet hvis batterinivået viser på eller under en tredjedel merket.

• Koble USB-kabelen fra datamaskinen og kameraet. Koble strømledningen tilbake i, gjør at både tilkoblinger er tettsittende nok at de ikke jiggle på alle, og vent til "USB modus Mass Storage" viser på kameraets skjerm.

• Koble fra alle USB-enheter fra datamaskinen, bortsett fra kameraet, musen og tastaturet. Koble kameraets USB-kabel direkte til en av datamaskinens USB-porter i stedet for en USB-hub.

• Endre innstillingen tilkobling fra "USB koble" til "Mass Storage" ved å trykke på "Meny"-knappen. Bruk piltastene til å velge "Connection" og velger "Mass Storage".

Ikke ta bilder

• Kontroller kameraet "Flash" indikatoren lyset på baksiden av kameraet. Hvis lyset blinker, betyr blitsen lades og du må vente til lampen slutter å blinke for å ta et bilde.

• Sjekk memory stick å se hvis den er full av vrir velgeren til "View"-modus. Hvis kameraet sier memory stick ikke har mer plass, trykker du enten på memory stick løser den og installere en ny eller vente med å ta bildet før etter at du har overført bildene til datamaskinen.

• Fjerne memory stick fra kameraet å sjekk hvis det skrive-beskytte skru er satt til "On". Skyv bryteren, som ligger på baksiden av memory stick, til den motsatte siden og skyv den tilbake i sporet i kameraet.