Nnywellness.com

Hvor å hekte en forsterker til komponenten høyttalerne


Hvor å hekte en forsterker til komponenten høyttalerne

Trekke opp audiosystemet ditt hjem kan være en skremmende utfordring hvis du er kjent med hvordan du setter opp en komponent system. En komponent lydsystem er forskjellig fra en samleboks du amp og høyttaler setter for ditt hjem. Mens dette gir deg størst fleksibilitet og lydkvalitet, etterlater det ikke mye instruksjon om hvordan du konfigurerer.

Instruksjoner

• Måle lengden mellom hver høyttaler og forsterkeren og legge 2 fot på hver ende. Mål og kutt de lengdene fra ledningen. Dette vil gjøre arbeidet går mye raskere.

• Pakk en etikett rundt hver ledning og merke som høyttaler ledningen vil høre på etiketten. Separate og fjerner ledninger i begge ender. Ikke strip mer enn 1/2 tommers.

• Vri slutten av ledningen tett og vikle et stykke tape loddetinn rundt. Nøye varme loddetinn med lettere til smeltet. Dette gir en sikker tilkobling og stoppe ledningene fra fraying. Gjenta dette trinnet for alle kabelendene.

• Koble ledninger til høyttaler terminalene. Noter hvilken farge ledninger gå til hvilken terminal. Du må gjenta denne tilkoblingen på amp slutten å høyttaleren arbeide. Kjøre ledninger tilbake til forsterkeren.

• Koble ledninger til amp bruker de samme fargene på ledningen tilsvarer terminalene på amp. Ledningene går i terminalene merket for utformingen av høyttalerne. Koble kabelen med RCA endene til subwooferen og til forsterkeren.

Tips og advarsler

  • De fleste forsterkere leveres med en høyttaler test innstilling som lar deg sjekke om oppsettet var riktig. Spiller en tone fra hver høyttaler individuelt og vise som taler bør gjøre støy.
  • Hvis din forsterker og høyttalere har plugger i tillegg til terminaler, kan du loddetråd på plugger til ledninger å setup og demontering mye raskere.
  • Selv om sjokk risikoen er mindre, hvis amp har en elektrisk kort til en av terminalene, kan det sjokkere deg. La alltid amp unplugged når arbeider bak.