Nnywellness.com

Utstyr gjenvinning papir


Utstyr gjenvinning papir

Papir gjenvinning er prosessen med å utnytte papir, for å produsere ulike typer nye papirprodukter. Sluttresultatet kan opprette frisk avispapir fra gamle aviser, for eksempel. Prosessen med resirkulering papir innebærer bruk av diverse utstyr.

Debarking trommel

En debarking tromme brukes i papir gjenvinning fabrikker fjerne bark fra tre logger brukes til å lage papir. Noen ganger nye trær brukes i papiret resirkuleringsprosessen. Trærne er pulped og papiret som blir resirkulert er makuleres, rengjort og blandet med masse. Dette resulterer i papir gjøres fra trærne og brukte papiret.

Papir Shredder

En papir-shredder brukes i papiret gjenvinning prosess for å kutte brukt papir i små biter som kan mates inn i gjenvinning maskinen. Makuleringsmaskinen kutt papiret i forskjellige størrelser avhengig av typen og kravene til resirkulering maskinen.

Skum stiftelse celle

Skum stiftelse cellen brukes til å fjerne ink partikler fra papir, brukte aviser, før de er resirkulert. Luften blåses til en masse suspensjon ved høye temperaturer og luftbobler som er slippes ut fjerne ink partikler fra papiret.