Nnywellness.com

Hvordan ta et bilde med regelen for tredjedeler


Hvordan ta et bilde med regelen for tredjedeler

Det gylne snitt kan beskrives kort som hovedregel kompositoriske hver fotograf, amatør eller profesjonell, bør vurdere når du tar alle typer fotografi. Denne regelen brukes til å gjøre bildene mer interessante. Den grunnleggende komposisjonelle regelen utnytter tendensen for det menneskelige øyet trekkes mot midten av ethvert emne av et bilde, som er nøyaktig hva det gylne snitt ikke gjør. Med det gylne snitt deles bildet to imaginære vannrette linjer og to imaginære loddrette linjer, skaper et tic-tac-toe rutenett. Hovedtemaet i bildet bør aldri falle i den midterste boksen eller sentrum. Ved å lære det gylne snitt, vil du kunne legge mer intensitet og energi til bilder og forbedre dine fotokunnskaper.

Instruksjoner

• Sett filmen eller minnekort og batteriene i kameraet.

• Fest objektivet, og kameraet stroppen til kameraet hvis bruker et digitalt kamera.

• Velg alternativet "Auto" kameraet menyen og slår på kameraet.

• Finne et sted, figur, objektet eller emne å fotografere. Kontroller at uansett hva du velger har hovedfag. For eksempel ikke velge et emne som vanlig grass mindre gresset har hovedfag på eller rundt den.

• Kontroller at emnet eller figur du valgte tilsvarer belysning i dette området. Flash er allerede på under alternativet "Auto", så det burde være ikke nødvendig å endre flash.

• Plasser kameraet direkte slik at det viktigste aspektet, emnet, fotografiet er midt i rammen. Dette trinnet er gjort bare slik at du kan se forskjellen mellom et emne i midten av rammen (som er der det bør ikke være) og et emne som følger det gylne snitt. Som du blir vant til det gylne snitt, kan dette trinnet bli eliminert.

• Etter å merke seg hvordan bildet vil se ut uten å bruke det gylne snitt, plasser kameraet slik at motivet er verken i sentrum eller på fire veikryssene for tic-tac-toe rutenettet, således bruker det gylne snitt. Husk at tic-tac tå rutenettet ikke er egentlig noe du ser når du ser i søkeren på kameraet; Det er en imaginær linje med tre kolonner og tre rader, gjør ni firkantede bokser. Motivet bør aldri falle i midten, heller ikke skal det falle i området der linjene krysser hverandre.

• Gjenta trinn 6 flere ganger til du føler deg trygg om sammensetningen av elementet.

• Etter fokuserer på der motivet skal innen det gylne snitt, kontroller at innholdet – inkludert bakgrunnen og forgrunnen - ikke kjøre forbi emne. Dette gjøres utelukkende på din dømmekraft og produkt og meldingen du vil produsere med bilde.

• Når du er fornøyd med alle instruksjonene ovenfor, festes bildet.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene arbeide bedre med et digitalkamera. For ytterligere glede - og se hvordan endre posisjonen til kameraet påvirker motivet innen det gylne snitt - ta et vannrett, loddrett, nærbilde og ekstrem nærbilde av motivet og sammenligne bilder. Etter dette, vil du se at det gylne snitt brukes på alle områder og typer fotografering og ingen uansett hva, denne regelen kan brukes.