Nnywellness.com

Hvordan sende & få ledig tekst beskjeder fra datamaskinen til en telefon


Hvordan sende & få ledig tekst beskjeder fra datamaskinen til en telefon

Sende tekstmeldinger har blitt en populær metode for kommunikasjon. Tekstil sender en digital melding, vanligvis ikke mer enn 160 tegn, over et trådløst nettverk til en mobiltelefon. Det er ikke alltid praktisk eller mulig å bruke en mobiltelefon til å sende en tekst, men du kan enkelt sende og få ledig tekst beskjeder fra en datamaskin til telefon som bruker e-postkontoen.

Instruksjoner

• Logg inn din e-postkonto. Hvis du ikke har en e-postkonto, kan du angi en opp for gratis gjennom en rekke tjenester, for eksempel Gmail og Yahoo.

• Åpne et nytt e-postvindu. I "Til" adressefeltet, skriver du inn 10-sifrede nummeret du ønsker å email og riktige firmaet koden etter tallet. For eksempel hvis du ønsker å sende en SMS til 555-123-4567 og nummeret tilhører en AT & T kunder angi du [email protected] Noen av de vanligste mobiltelefon leverandører tekst e-postadresser er:

Verizon - [email protected]

Alltel - [email protected]

Nextel - [email protected]

Boost - [email protected]

T-Mobile - [email protected]

US Cellular - [email protected]

Sprint PCS - [email protected]

Virgin Mobile - [email protected]

En komplett liste, kan du se "Ressurser" på slutten av artikkelen.

• Komponere din email. Husk, de fleste tekstmeldinger er bare 160 tegn eller færre, så hold det kort til å unngå meldingen avskåret. Klikk send, og e-posten sendes som en tekstmelding til kontakten. Når de svarer vises på tekstmeldingen de sender som en ny e-post i innboksen.