Nnywellness.com

GM Chrome eksos Tips


GM Chrome eksos Tips

GM eller General Motors er en stor bil produksjon selskapet. Det gir flere merker av bil og lastebil inkludert; GMC, Chevrolet, Cadillac og Buick. Eksos tips er delen av systemet ansvarlig for å fjerne gassene som produseres av motoren. Det er eksos tips produsert av andre selskaper som er utviklet for å erstatte fabrikkinstallert eksos tips av GM biler. En bedre ytelse eksos tips vil øke den generelle ytelsen til bilen.

Pilot Chrome eksos tips

Legge til finishen Chevrolet bil eller lastebil med pilotens chrome eksos tips. Spissen er i form av berømte bowtie logo Chevrolet. Laget av rustfritt stål, vil pilotens tips ikke korrodere. Spissen kan tilpasses i enten en krom eller svart nikkel ferdig etter personlig smak. Pilot eksos tips er enkel å installere på systemet på plass. Det er spor på røret og boltet eller sveiset på plass. Pilot eksos tips er bare egnet for gass kjøretøy, som dieselmotorer avgir mye varme for drikkepengene å håndtere.

1987-1991 sprint

Walker, et merkenavn for Tenneco worldwide corporation, produserer en rekke eksos tips for GM Chevrolet utvalg av kjøretøy. 1987 til 1991 Sprint eksos tips er utformet for å passe Chevrolet Sprint-modeller. Inkludert undermodeller, Base, Metro og Turbo. Spissen er laget av aluminisert stål, som er lettere å unngå en negativ innvirkning på ytelsen til bilen. Spissen er ferdig med krom plating for å gi det en økt estetisk appell. Eksos spissen er en direkte plass for fabrikkinstallerte eksosrør Sprint modellene.

Ytelsestips systemer

Ytelsessystemer produsere eksos tips som er kompatible med GM, Chevy, Dodge og Ford lastebiler. Tipsene er laget for økt varme produsert av en lastebil eller SUV engine. Chrome Turndown motor spissen er tilgjengelig i en rekke størrelser fra 3,5 tommer i diameter til 5 tommer. Jo større diameter på motoren tips bedre luftstrømmen finnes. Turndown spissen er vinklet for åpningen til ansikt bakken i stedet for å sitte vendt vannrett.