Nnywellness.com

Tilbakestille en Garmin legende


Garmin legenden GPS navigasjonsenheten kan du finne plasseringen din og tegne et kurs til destinasjonen ved å kombinere data fra global posisjonering satellitt-nettverket og ombord kart, gir deg trinnvise navigasjon instruksjoner. Kjørecomputeren siden i Garmin's display viser data om dine reiser, inkludert en tur kilometerteller lesing, tiden bilen var i bevegelse, tiden bilen ble stoppet og maksimal hastighet du reist. Når du er klar til å starte en ny tur, nullstille Kjørecomputeren.

Instruksjoner

• Trykk på "Power"-knappen for å slå på Garmin-enheten.

• Trykk "Page"-knappen for å bla gjennom menyene inntil du kommer til "Kjørecomputer" menyen.

• Flytte Garmins tommelen pinne til å markere "Options" på skjermen meny-knappen, og trykk deretter det til å bringe opp på "Alternativer"-menyen.

• Bevege tommelfingeren spaken til å markere "Reset" og trykker den. En meny med elementer som du kan tilbakestille vises. Bevege tommelfingeren spaken til å markere noen eller alle av følgende tre felt: "Tilbakestill tur Data," "Nullstille distansemåleren" og "Tilbakestill Max Speed," og trykk deretter tommelen pinnen å gjøre en hake ved siden av hvert felt du merker. Bevege tommelfingeren spaken til å markere på "Apply"-knappen, og trykk deretter det å tilbakestille dataene.