Nnywellness.com

GPS navigatører sammenligning


GPS navigatører sammenligning

Du ser dem nesten overalt på veien: flat, glødende boksene knyttet til innsiden frontruten gir omdreining-av-omdreining retningene til driverne. Lei av data fra mer enn to dusin satellitter, betyr NAVSTAR GPS nettverket mange drivere og fotgjengere vil aldri få tapte igjen. Bestemme hvilken GPS-enheten er riktig for deg, avhenger av hvordan du planlegger å bruke enheten og hvor mye du ønsker å bruke.

Montert vs håndholdte

Først bestemme hvor du bruker GPSEN. Hvis du bare forvente å bruke det i bilen, kan du vurdere å kjøpe en bil enhet. Enhetene boxy ofte har en større skjerm og er monteres. De er drevet med bilens 12-volts strømforsyning.

Også vurdere en etter-markedet i dashbordet GPS system, som erstatter stereoanlegget. Installere enheten på et beleilig sted uten å se ledninger mellom enheten og bilens stikkontakt. Denne typen enhet kan være betydelig dyrere enn en bærbar modell.

Hvis du planlegger å bruke enheten utendørs aktiviteter som kjører, fotturer eller geocaching, vurdere en håndholdt enhet. Disse GPS-enheter er utformet for å bli vugget i håndflaten i lange perioder. De går på batteristrøm og er vanligvis laget for å bli utsatt for elementene.

Kart med detaljer

En grunnleggende GPS-systemet vil vise kart og utstede en muntlig melding like før du skal ta. Tilbringe litt mer, og enheten vil snakke gatenavn før nødvendig sving, noe som betyr at du ikke trenger å ta øynene av veien å se på kartet. En-interessepunkter (POI) katalog er også praktisk, spesielt når du reiser gjennom et ukjent område og trenger å finne nærmeste bensinstasjon, butikk eller restaurant. Noen produsenter POI kataloger inkluderer lokale severdigheter.

Skjermer varierer i størrelse fra 2.5 til 7 inches. Mindre enhetene kan være vanskeligere å se; de større enhetene kan distrahere visningen ut frontruten. Velg en enhet som du kan lese enkelt på et øyeblikk.

Evne til å overvåke trafikk

Avanserte GPS-enheter overvåke sanntids trafikkinformasjon, varsle deg om tettpakkede områder og foreslår en ny rute basert på forventet forsinkelser. Det er en praktisk funksjon hvis du gjøre mye kjøring i byområder, men dekningen kan være flekkete i landet. Noen enheter tilbyr gratis, reklamestøttet trafikkinformasjon; andre leverandører betalt ekstra for tjenesten.

Masse statister

Det er ingen mangel på ekstra med med høyere priser GPS-enheter, for eksempel å kunne koble din mobiltelefon til enheten med Bluetooth eller muligheten til å laste MP3 musikkfiler til enheten. Ingen av disse funksjonene påvirker enhetens muligheten til å navigere en rute, så velg den ekstra som best passer din livsstil og budsjett.