Nnywellness.com

Hvordan Bluetooth bil prosjektpakker arbeid?


Hvordan fungerer Bluetooth?

Bluetooth er en måte å la trådløs kommunikasjon. Det er mulig å koble flere enheter samtidig uten problemer med synkronisering. Bluetooth har en mottaker som bruker 79 forskjellige radiokanaler som er alle svært nær hverandre, bare 1 Hz fra hverandre. Mottakeren kan deretter bruke disse radiosignaler kan kommunisere med alle enheter med en Bluetooth-adapter. Kortene har et kort som kan motta signaler fra Bluetooth-mottaker og deretter kommunisere disse signalene til uansett enhet kortet er koblet til. Et unikt aspekt av Bluetooth er hvordan det unngår å forstyrre andre radiosignaler. Etter hver kommunikasjon, frekvensen som Bluetooth-mottaker bruker til å kommunisere med enheter endringer, dermed unngår forstyrrelser.

Hvordan fungerer Bluetooth bilmonteringssett?

Når din bil tenningen er slått, ser Bluetooth bilmonteringssett automatisk for en Bluetooth-aktivert telefon. Hvis det finner en innenfor rekkevidde, deretter setter opp en Bluetooth-tilkobling som synkroniserer bilmonteringssett med mobiltelefonen. Deretter når en samtale er ringt eller besvart, bilmonteringssett plukker opp på talesignaler og sender den over en radiofrekvens til mobiltelefon, som deretter sender det akkurat som en vanlig samtale.

Hvilke funksjoner har Bluetooth bilmonteringssett?

De fleste Bluetooth bilmonteringssett har muligheten til å oppdage og kommunisere med telefoner over en avstand på rundt 30 fot. De er også vanligvis knyttet til bilstereoen, slik at musikken dempes automatisk når det er et innkommende anrop. Noen har stemmegjenkjenning innebygd, slik at et anrop ringes ved å si navnet på personen du vil ringe. Andre har lett tilgang til knapper for svarer og avslutning telefonsamtalene. Generelt, har bil prosjektpakker også en LCD-skjerm for oppringer-ID, samt muligheten til å koble flere telefoner samtidig.