Nnywellness.com

Feilsøke en Mitsubishi WD-65732


Feilsøke en Mitsubishi WD-65732

Feilsøke TV for å finne problemer du kan løse. Mitsubishi er et ledende elektronikk som har vært en nyskaper i mer enn 25 år. De oppfant det første bakside-prosjektering fjernsynet og den første HD-en. WD-65732 modellen er en Digital lyset projeksjon TV med full 1080P kvalitet for HD-oppløsning. Det er utformet slik at eieren å reparere mest identifisert problemer uten behovet av en tekniker.

Instruksjoner

• Erstatte utløpt projeksjon lampe kassetten for å fortsette å få et høykvalitets bilde. Slå av TV og la den avkjøles i ca 60 minutter. Ta av lampe dekselet på baksiden av TV med en Phillips-skrutrekker. Skru ut festeskruene i lampen ved hjelp av en flat skrutrekker.

• Trekk ut den gamle lampen med håndtaket, sette inn den nye lampen, og skru den på plass. Sett på dekselet på baksiden av TV og skru den på plass. Teste å sørge for at det ble installert ved å se alle tilgjengelige videoinnganger.

• Tilbakestille TV systemet hvis det ikke svarer til noen kommandoer fra fjernkontrollen eller frontpanelknappene. Bruk en spiss for å trykke på systemet reset-knappen på frontpanelet på WD-65732. Når den grønn LED blinker og stopper, tilbakestillingen er fullført.

• Utslette brukerdata og innstillinger ved å gjøre en tilbakestilling til TV. Trykk "Input" på fjernkontrollen eller TV panel, og velg en enhet. Trykk "Meny" på fjernkontrollen og deretter knappene "1" "2" og "3" i rekkefølge til tilbakestille Service-menyen. Trykk på "Enter" for å tilbakestille TVEN til standardinnstillingene.