Nnywellness.com

Ved å kjøpe støtdempere?


Akkurat som uunngåelig død og skatter er det faktum at, til slutt, må du kjøpe nye sjokk for din bil og har dem installert. Sjokk sikre at din bil eller lastebil håndterer komfortabelt ved å absorbere fleste støt og fall i veien. Sjokk er også viktig at de sikre et kjøretøy er trygg og kontrollerbar. Utslitte sjokk lage en bil mindre forutsigbart når drevet rundt hjørner eller under beredskap manøvrer der kjøretøyet krever stoppe eller snu raskt.

Dårlig håndtering og styring

Erstatt sjokk når håndtering ikke føles like tett som det en gang gjorde, spesielt rundt hjørner og dips og humper i veien. Utslitt sjokk fordi bilen å lene overdrevet rundt hjørner og kan forårsake styringen å føle vage og upresise når du går inn i et hjørne. Andre symptomer på slitte støt kan inkludere en suspensjon som spretter opp og ned over støt og fall, samt bakdatabase som skitters frem og tilbake.

Overdreven dykket og knebøy

Dykket refererer til bilens nese dyppe ned etter at bremsene, spesielt når bilen stopper raskt. Mens en viss dykk er normalt, bør det ikke være overdreven. Krangel er motsatt, og oppstår når bilen akselererer.

Lekker olje

Hvis din sjokk lekker olje, erstatte dem. For å bestemme lekkasje, løsne det lug vanskelige problemer for hjul med en dekk jern. Løfte bilen med et gulv jack, og senk det på jack står. Avslutte hjulet. Undersøk kroppen av sjokk - eller spankulere--på toppen og bunnen for underskriver av lekker olje. Mest moderne sjokk bruker ikke olje, istedenfor bruker gass i sjokk.

Sjokk er for myk

En rask måte å teste din kjøretøy suspensjon er å bruke en enkelt trykk test. Parkere bilen på en flat, jevn overflate. Stå ved siden av hjørnet av bilen, i nærheten av hjulet. Plasser hendene på fender og trykk på fender slik suspensjon og sjokk komprimere. Raskt slipp fender. Hvis sjokk er i god form, skal suspensjon stige opp i en jevn bevegelse og komme til en stopp. Hvis suspensjon spretter opp og ned eller er svært lett å skyve ned, betyr slitt sjokk som må skiftes ut.