Nnywellness.com

Hvordan å spille inn TV direkte til DVD


Hvordan å spille inn TV direkte til DVD

Like trekke opp en Videospiller til TV kan du spille inn TV-programmer direkte til en VHS-tape, trekke opp en DVD-opptakeren til TVEN kan du spille inn TV-programmer direkte til en DVD. Prinsippene er nesten identiske. Hvis du er kjent med hvordan du bruker en Videospiller, bruke en DVD-opptaker i stedet for en for å spille dine favoritt TV-programmer er ikke så annerledes, bortsett fra at med en DVD-opptaker, får du fordelen av bevare opptakene i digitalt format på plassbesparende DVD-plater i stedet for analoge VHS-kassetter.

Instruksjoner

Koble DVD-opptakeren til TVEN

• Se på baksiden av DVD-brenneren til å bestemme hva Signalinngang og Utdataalternativer tilbyr. Hvis det er RCA-kontaktene, kan du bruke RCA audio/video-kabler for å gjøre koblinger. Hvis den har koaksial inngang og utgang knuter, bruke koaksiale kabelene gjøre koblinger. Noen DVD-opptakeren modeller må du bruke begge. I dette scenariet, er DVD-brenneren koblet til TVEN via RCA-kabler og en koaksialkabel. Hvis DVD-opptakerens har både RCA og koaksial inngang og utgang kapasitet, og du er usikker på hvilke ettall å bruke, sikre bruke begge.

• Koble utsignal fra din kabel, satellitt eller digital omformer til inngangen på din DVD-opptaker med kabelen du bestemt var riktig i trinn 1. Hvis du bruker RCA audio/video-kabler, må du sette inn hver plugg inn i kontakten som samsvarer med fargen (den røde pluggen går med røde jack, hvite--- eller svart---plug går med hvite jack; og gule pluggen går med gul). Hvis du ikke bruker en kabel, satellitt eller digital omformer, har du å kjøpe en DVD-opptaker med koaksial papirkapasiteten, slik at du kan koble til TV-antennen til DVD-opptakeren koaksial inngang nodule.

• Bruk andre kabel (eller sett med kabler) for å koble til utsignal fra DVD-brenneren til inngangen på TVEN.

• Slå på alle involverte enheter---TV, DVD-opptaker, og kabel, satellitt eller digital omformer for (hvis aktuelt).

• Angi TV Channel 3 Hvis du bruker en kabel, satellitt eller digital omformer. Trykk "Input" på TV-fjernkontroll til å endre kanalen input for å matche lyd/video innganger brukes til å koble DVD-opptakeren til TVEN (hvis aktuelt).

Opptak fra TV til en DVD

• Sett inn din tom DVD-r i DVD-brenneren.

• Velg en innspillingshastighet på DVD-brenneren. Det kan være en knapp på fjernkontrollen for DVD-opptaker som merket "Speed" eller "Poster-modus" som lar deg gjøre dette.

• Angi kanalen på TV, kabel, satellitt eller digital omformer for å kanalen kringkasting TV-programmet du vil registrere.

• Trykk "Record" på DVD-brenneren til å begynne å spille inn TV-show til en DVD. Trykk "Stopp" når programmet er.

Tips og advarsler

  • Når du har spilt nok TV-programmer på DVD-platen påfyll, ikke glem å fullføre platen slik at du har kapasitet til å spille det på alle DVD-avspilling enheter. Åpne DVD-opptaker alternativer og finn alternativet "Finalize" platen.