Nnywellness.com

Fordelene av en hydrostatisk kraftoverføring


Fordelene av en hydrostatisk kraftoverføring

En overføring er mest brukt i biler og bruker girforhold for å gi fart og dreiemoment konvertering fra en roterende strømkilde til et annet verktøy. En hydrostatisk bruker hydraulikk for å oppnå dette. Overføring er imidlertid forskjellig - halv overføring er en hydraulisk pumpe og den andre halvparten av overføringen er en hydraulisk sylinder. Overføringen brukes ofte i traktorer og store kjøretøy, samt maskiner, for eksempel snøfresere. Hydrostatisk overføring har flere fordeler.

Levetid

Hydrostatisk overføringer vare lenger enn andre overføring, ifølge hydraulikk Pneumatics nettstedet. I motsetning til i rettet sendinger, er hydrostatisk overføringer beskyttet av lettelse ventiler. Dette betyr at de er beskyttet mot over-vekt på grunn av rask starter. Selv i de tyngre hydrostatiske sendingene tilbys stykker - som filtre, avløp og fyll poeng - for eierne å opprettholde sendingene. Dette betyr overføring sjelden mislykkes med mindre noe faktisk pauser i stasjon gear-boksen på baksiden slutten av overføringen. Denne holdbarhet vises ytterligere av hydrostatisk overførings evne til å tåle dårlig vær.

Mindre vedlikehold

Ifølge nettstedet hydraulikk Pneumatics trenger hydrostatisk overføringer mindre vedlikehold. På grunn av overførings enklere design krever det mindre vedlikehold enn en generell overføring. Siden overføring ikke er bygget med konkurransedyktige enheter, betyr dette at det nesten krever ikke vedlikehold. De fleste hydrostatisk overføringer har bare én checkpoint for overføring, differensial og hydrauliske systemet, som skjærer ned helst kreves for å sikre at din overføring går som smurt.

Skiftende retninger

En hydrostatisk kraftoverføring endringer retninger mer jevnt og effektivt enn mange andre overføringer, ifølge hydraulikk Pneumatics nettstedet. For eksempel kontrollerer spaken i kontroll over hastigheten også bremsing. Dette betyr en ren, avslappet brems i stedet for en brå halt. Bare én spaken er i kontroll over retningen og hastigheten. I motsetning til andre overføringer er det ingen clutch, ingen samtidighet og ingen skiftende. Dette betyr at endringer kan gjøres enkelt uten en girskift - ligner på forskjellen kjøring pinne og kjører automatisk. Du trenger bare en hånd å endre hastigheten og retningen. Videre justeres kontrollen uendelig, som gir deg både kontroll og komfort.