Nnywellness.com

Garmin 295 opplæringen


Garmin 295 opplæringen

Garmin nuvi 295W er en av en rekke Garmin GPS-enheter. Det er en transportabel styringen assistent for bruk i bil. Bruker Garmin nuvi 295W, kan du finne veien lett, selv i merkelige steder, uten å ta hendene bort hjulet for å se et kart eller mobiltelefon. Bare la enheten anskaffe et satellittsignal, angi et mål og følger den på skjermen instruksjoner. Kjøreinstruksjonene vises på kart-skjermen og sagt av en datastyrt stemme.

Instruksjoner

• Ta enheten utenfor, et sted med en klar utsikt til himmelen. Det bør ikke være noen høye trær eller bygninger som kunne hindre satellittsignalet. Vent til barene i det venstre hjørnet av skjermen for å bli grønn. Dette forteller deg at enheten har funnet satellittsignalet.

• Trykk "Hvor?" for å velge en destinasjon som du ønsker å reise.

• Velg en metode for å angi destinasjonen. Du kan velge "Adresse", "Severdigheter" eller "Favoritter".

• Angi ønsket reisemål ved å taste inn den nøyaktige adressen bruk berøringsskjermen tastaturet å velge et interessepunkt forhåndslastet listen over alternativer eller velge en av dine lagrede favoritter. Trykk "Go!" å starte navigeringen.

• Lagre en ny plassering i "Favoritter" ved å velge "Adresse" i trinn fire. Angi adressen og trykk deretter "Lagre," i stedet for "Go!" Du vil bli bedt om å angi et navn for din nye favoritt.