Nnywellness.com

Hvor å lapp en lekker Radiator


Hvor å lapp en lekker Radiator

En lekker bil radiator er en problemfri, spesielt hvis du ikke får til butikken eller lite penger. Hvis du er hendig, er patching radiatoren selv et alternativ. Husk, dette er en kortsiktig løsning på problemet og bør bare brukes til å holde deg til du kan komme til en butikk. Trykk og varme inne en radiator er erstatter delen alle sammen den eneste langsiktige løsningen å fikse en lekk bil radiator.

Instruksjoner

• Rent skadet område på radiator med rødsprit. Det er viktig å fjerne fett, olje eller frostvæske som kanskje har bygget opp i radiatoren. Siden du skal bruke lim, er en ren overflate absolutt nødvendig.

• Tape ene radiatoren med maskeringstape å dekke siden med minst mulig skade. Når båndet være sikker ikke for å bøy finnene.

• Patch lekkasjen med J-B sveis. J-B sveis vil er veldig tykk og ikke nå alle sprekker, miks dette med noen av rødsprit. Bland nok, om en cap full, slik at den har konsistensen av honning.

• La oppdateringen stivne. Den varmere klima eller miljø, tørker raskere oppdateringen. Hvis det ikke er tørr og varm ut, fremskynde prosessen ved å bruke en hårføner.