Nnywellness.com

Spesifikasjoner av selen 8W4P wooferen


Selen 8W4P wooferen er en høyttaler designet for å overføre midt frekvensområder. Denne woofer brukes vanligvis på kommersielle applikasjoner som klubber, studioer og auditorier. Wooferen inkorporerer en stål ramme med en magnetisk forsamling som produserer lav forvrengningen og høy avkastning.

Dimensjoner og bygging

8W4P-Woofer er ca 8 inches i diameter og 3,7 inches tykke. Det veier 8.4 pounds. Magneten er laget av barium ferrite og veier 44 ounces. Magneten er 5,8 inches i diameter og 0.7 tommene tykk. Talespole er laget av kobber med en tidligere laget av polyimid (pi). Kjeglen er laget av lange fiber papirmasse.

Montering spesifikasjoner

8W4P oppheng med fire bolter inn gjennom skruehull. Skruehull er 0,19 inches av 0,27 inches og i en sirkel med diameter på 7,7 tommer. Utskjæringen hullet i forbløffe må være 7.2 inches hvis wooferen blir montert i front og 7 inches hvis wooferen bak montert. Magnetiske montering må ha 3 inches av avstanden mellom det og skap veggen.

Strøm

Minimum impedans på selen wooferen er 6,5 ohm på 325 Hz, mens den maksimale impedansen er 8 ohm. Wooferen kan håndtere 600 watt på topp og 300 watt kontinuerlig musikk spilles. Koblingene er Trykk på terminaler. Hvis positiv spenning brukes til positiv terminalen, fremover membran mens du spiller musikk.

Thiele liten parametere

Thiele liten parametrene, laget av Neville Thiele og Richard Small, angi kabinett parametere for forskjellige høyttaler design. Fri luft resonans, AS, er frekvensen som resonerer høyttaleren i fri luft. Den totale kvalitet faktoren, Qts, av høyttaleren beskriver resonans kurven av høyttaleren. Qts har to deler, den elektriske faktoren, Qes og mekanisk faktoren, Qms. Qts er.7, mens Qes er.74 og Qms 13.2 FS av 8W4P er 107 Hz..