Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Trailer Socket


Hvordan du Wire en Trailer Socket

Trailer stikkontakter, vanligvis kalt slep uhell, er en terminal hub på baksiden av slep kjøretøy - tilstøtende slep pakken - som formidler elektriske signaler på tilhengeren. Selv om de er produsert i flere konfigurasjoner, er flat fire- og rundt sju-pinners uhell industristandarden for slep kjøretøy og trailere som kan brukes på ikke-spesialist førerkort. Ledninger en av disse uhell til en eksisterende sele er et enkelt prosjekt.

Instruksjoner

• Plassere selen som vil levere strøm til tilhengeren kontakten der du kan arbeide på den uten hindringer. Bruk håndverket kniv skille ytre omslaget til selen fra indre ledningene. Ta stor forsiktighet for ikke å skade fargekodede isolasjonen beskytte hver individuelle ledning.

• Stripe halv tomme isolasjon fra hver av de Fargekodede kabler. Tvinn de bared kobber trådene hver ledning med fingrene til du har fire eller sju stramt, tau-lignende flettene.

• Koble ledningene av selen til ledningene fra tilhengeren kontakten hvis du er montering en flat fire-pinners kontakten. Fjerne en halv tommen isolasjon fra ledninger festet til kontakten Tvinn dem i flettene, og vri hvert par matchende farge ledningene sammen, bruk en lodding kit å gjøre sammenføyningen og en forseglende kit å isolere det.

• Koble ledningene av selen til terminalene på tilhengeren kontakten hvis du er montering en runde syv-pinners kontakten. Farge-til-terminal antall tilkoblinger er som følger: hvit til terminal en blå Terminal to, brun Terminal tre, svart til terminal fire, gult til terminal fem, grønt til terminal seks og lilla til terminal syv (i midten). Bruk en skrutrekker til å stramme sikre skruen i slutten av hver terminal ned over sin matchet wire til ledningen er låst på plass.

• Bruk plast kabel zip bånd for å sikre selen og kontakten der det er tilgjengelig for bruk, men ikke lider skade ved uhell.