Nnywellness.com

Hvordan setter du klokken på en Pioneer bilstereo?


Svært få av oss holde på bilen stereoplaten instruksjoner, men sommertid krever oss å endre klokken på våre stereoanlegg to ganger i året. Pioneer har laget bilstereoanlegg siden 1970, så det er litt forskjellige måter å stille klokken avhengig når stereo ble produsert.

Instruksjoner

• Slå på din bil tenning. Slå bilstereoen "OFF".

• Trykk og hold knappen "Multi kontroll" (ser ut som en rund ring) i noen sekunder til displayet pop-up. Rotere knappen "Multi kontroll" til det står "Klokke." Hvis du har en eldre modell uten "Multi kontroll", trykk og hold knappen "Funksjon" eller "AUDIO" til skjermen dukker opp, så umiddelbart slipp knappen. Trykk på "Funksjon" eller "AUDIO" inntil displayet viser "Klokke."

• Trykk på "Flere kontroll" knappen oppover og nedover justere timer og minutter. For eldre modeller, første trykk det "opp" og "Ned" knappene til å justere timene. Bruk "Venstre" og "Høyre" pilene for å flytte til minutter, trykker det "opp" og "Ned" knappene til å justere minuttene.

• Trykk på "ESCAPE" eller "Kilde"-knappen for å avslutte.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av trinnene ovenfor gjelder til bilstereoen, har du sannsynligvis en mye eldre modell. Hvis dette er tilfelle, kontroller at bilen tenningen er på og stereo er "OFF". Mens trykke og holde nede "Klokke", trykk "Nummer 1" FM forvalg for å angi timen. Deretter trykke og holde nede "Klokke", trykk "Nummer 2" FM forvalg knappen Angi minuttene. Når tiden er satt, slipp knappene.