Nnywellness.com

Ford 351 Marine spesifikasjoner


Ford 351 Marine er en motor som ble produsert i årene 1969 til 1996. Motoren blir også kalt Windsor. Motoren var utformet som en motor i biler, men gjort sin vei til brukes i lastebiler også. Noen versjoner ble også brukt i marine kjøretøyer.

Generelle spesifikasjoner

Ford 351 Marine motoren er en V-8 som bruker en overhead ventil-tog og hydraulisk liter. Motoren drives av en kamaksel ligger midt på motorblokken. Totalt sylinder volumet fortrenger 351 kubikk inches.

Boring og Slaglengde spesifikasjoner

Ford-351 er bar, som er den indre diameteren på en sylinder, 4 inches. Streken er 3,5 tommer. Slag er lengden på reise for stempelet i sylinderen.

Makt spesifikasjoner

Ford 351 motoren skaper 380 fotpund dreiemoment på 3400 rpm. Motoren tilbyr 300 hestekrefter. Disse spesifikasjonene kan variere noe avhengig av hva bestemt motoren er laget for, for eksempel en personbil eller en marine kjøretøy.

Olje og Veivaksel

Ford 351 olje press vurdering spenner fra 35 pounds per kvadrattomme på inaktiv til 60 PSI i bruk. Veivakselen bruker to bolter for å sikre hver lageret cap. Veivakselen har en 3-tommers diameter viktigste journal og 2.3-inch rod journaler. Veivakselen er laget av støpejern.