Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en 1986 Dodge Truck?


Hvordan feilsøker jeg en 1986 Dodge Truck?

Hvis 1986 Dodge lastebil ikke startet i år og har sittet i garasjen venter litt øm kjærlighet og omsorg, så er kanskje nå tiden for å gjøre det. Det er flere modeller og motorer for Dodge lastebiler, så du bør bruke en guide bestemt din, som du finner på AutoZone.com. Noen reparasjoner vil være ganske enkelt; andre kan kreve hjelp av en profesjonell mekaniker.

Instruksjoner

• Inspisere batteriledningene. Hvis de er korrodert etter sitte så lenge, hell kullsyreholdige brus over terminalene og skrubbe dem med en stålbørste. Rengjør terminalene med en klut til å tørke bort korrosjon. Du må sannsynligvis å erstatte batteriet, men prøv lading det eller hoppe starte det først.

• Bruke en datamaskin med internettilgang til å kontrollere AutoBuyingGuide.com for minnes 1986 Dodge lastebiler. Som i 2011 er bare tilbakekallingen på en 1986 Dodge Ram 50 for bilbeltet utgivelsen knapper som var bestemt på å gi utilstrekkelig beskyttelse i tilfelle en ulykke. Minner er ikke bare viktig for sikkerhetsmessige grunner, men de representerer også gratis reparasjoner på forhandlere.

• Slå på motoren. Hvis du hører mekanisk sliping støy når du slår tenningsnøkkelen, er starteren sannsynligvis ikke riktig justert med svinghjulet, forårsaker rettet tennene mellom to komponenter mot hverandre. Lastebilen kan ikke gjøre noen lyder hele hvis din forrett solenoid mislyktes og er ikke arbeidet med svinghjulet. Spor positiv batterikabelen starter og trykk den med en hammer et par ganger for å overtale den til å koble riktig med svinghjulet.

• Koble negative batterikabelen. Bruk en socket fastnøkkel til å løsne montering bolter for starteren. Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten kobber montering for positiv batteri kabel ledelsen. Koble tilkoblingen fører til starteren er magnetventil. Erstatt starteren med en ny, og gjenta de foregående trinnene i revers.

• Erstatte tennpluggene hvis du hører misfires eller hvis din tenning ikke produserer en gnist. Bruke bånd og en markør for å merke der hver av ledningene kobles med leder på Distributør cap. Koble tennpluggen ledningene. Det vil være en tennpluggen og wire for hver sylinder av lastebilen. Bruk en socket fastnøkkel med tennpluggen avtrekker adapter for å gå ut hver av tennpluggene, og erstatte dem med nye.