Nnywellness.com

Hva er prosedyren for Repo på en bil?


To typer mennesker trenger å vite fremgangsmåten for repossessing en bil: de repossessing og de mister bilen. Ralph Thomas, en ekspert på feltet rapporterer at mer enn 5000 selskaper og enkeltpersoner repossess biler, og enda mer enn har en bil tatt. Begge sider må innse at lovene varierer fra stat til stat, men holde prosessen rolig og ikkevoldelige er opp største betydning.

Banken dekk sen betaling

Prosessen begynner i banken, der en kreditt manager bestemmer når en bil må bli overtatt på grunn av sen betaling. Lederen kan gi jobben til noen i banken, eller han kan kalle en repo-selskap. Hvis du ikke vil bilen Overtatte, er den beste tingen å gjøre snakke til kreditt manager og arbeide ut en betalingsplan tidlig i prosessen. Forebygging er det beste alternativet. Noen kan repossess bil, men hvis de har juridisk rett til å gjøre det, så bilen mange lån selskaper og individer er ofte kunder repo selskaper.

Du kan frivillig La bilen å bli overtatt, da du må rengjøre verdisaker ut av bilen. Mens bedre enn ufrivillig repossession, det fortsatt gjør vondt din kredittverdighet.

Kostnadene gikk til eier

Som Andrew Housser av www.nbc12.com rapporter, må "eieren betale forskjellen mellom beløpet igjen på lånet og resultat Hentet fra salg, minus kostnader for rengjøring, repossession, transport og salg."

Kjøretøyet er ligger

Finne bilen kan være et problem. Repo personsøk rundt adressen til eieren. Noen cruise også nabolag, skrive inne bilnummer tall og matchende dem til bilen tall banker har rapportert. Repo personen vil da ringe banken for å få jobben med å få den bilen.

Bilen hentes

Når bilen er overtatt, kan besinnelsen fakkel. Repo folk gjør ofte sitt arbeid om natten for å unngå konflikt. Noen vitne bilen hennes ble overtatt er vel anbefales ikke å argumentere. Det beste løpet av handlingen er å ringe politiet for å bekrefte at bilen er ble overtatt lovlig og ikke blir stjålet.

Kjøretøy fjerning teknikker

Noen repo arbeidere taue bilen, noen skaffe nøkkel koder fra produsenten og har nøkler laget og noen plukke låsen og hoppe start bilen. Repo arbeidere vanligvis rapportere bilens fjerning det lokale politiet fordi folk som biler er ofte Overtatte ringe politiet, tenker at bilen ble stjålet.

Tilstand rapport gjort

Vanligvis gjøres rapporten tilstand etter bilen er fjernet. Kjøretøyets tilstand er bemerket, sammen med noen av eierens eiendom er i bilen.