Nnywellness.com

Hvordan fjerne en drivstoffpumpe fra en Oldsmobile silhuett


Drivstoffpumpe i en Oldsmobile silhuett ligger i en plast sylindriske modul som huser også drivstoffnivå sending enhet. Modulen ligger i drivstofftanken og låst på plass med bruk av en lås ring. Låseringen har kategorier som interlock med faner på drivstofftanken. Det finnes en rekke slanger og elektriske koblingspunkter på toppen av tanken som du trenger å fjerne så tanken er senket.

Instruksjoner

• Øke foran bilen med gulvet jack og støtte på jack står ligger på rammen for å hindre forstyrrelser med fjerning av drivstofftanken. Koble de elektriske kontaktene til baksiden av drivstofftanken. Løsne slangeklemmer på filler røret med en skrutrekker. Fjerne røret.

• Løsne klemmen på vent røret, som paralleller filler røret, ved tilkobling for akvariet. Trekk slangen av på tanken og bare flytte den til side. Fjern metal drivstofftanken skjold bolter, og til slutt skjold, med bruk av en ratchet og passende størrelse socket.

• Plasser gulvet jack under drivstofftanken mellom støtte stroppene. Fjerne to stropp-sikre bolter i kryss spenne bak tanken, bruker en ratchet og en 15mm kontakt. Senk stroppene og presse dem til fronten av akvariet å hindre forstyrrelser.

• Fjern nylon purge slangen fra trekull beholderen bak tanken. Slangen har en quick-koble fra på beholderen, som krever ikke mer enn klemme kontakten og trekke det gratis. Senk bensintank sakte, akkurat nok til å nå nylon slangen kontaktene på toppen av tanken koblet til toppen av modulen drivstoff. Fjerne drivstoffmengden og drivstoff-retur lines' quick-koble beslag.

• Koble alle elektriske koblingspunkter til drivstoffpumpen, sender enhet og drivstoff tank press sensor. Fjerne tanken fra under bilen.

• Løsne og fjern låseringen fra toppen av modulen drivstoff. Låseringen har utseendet på en sirkulær drivhjul en serie med firkantet tangs rundt omkretsen. Drivstofftanken har også et sett med tilsvarende tangs. Når låst på plass, engasjere tangs på låseringen tangs på drivstofftanken. Fjern låseringen, plassere en skrutrekker på en av de loddrette tangs bevisst plassert over de vannrette tangs for bruk som et middel for fjerning. Trykk loddrett tang i mot klokka med hammeren låse tangs.

• Løft modulen drivstoff pumpe opp og ut av drivstofftanken. Holde modulen over åpningen i tanken og nøye tom drivstoffet som er fanget i modulen tilbake i drivstofftanken.