Nnywellness.com

Hvordan installerer Underglow lys på en lastebil


Underglow rør lys er en populær måte å kle opp din lastebil. Men før du bruker penger, tid og krefter til å plassere disse lysene, finne om det er lovlig i din stat og fylke. Noen autoriteter tillate lysene men bare bestemte farger. Du kan kjøpe underglow lastebil lys fra flere kilder enten på Internett eller fra lokale bilbransjen forhandlere. Måle lengden på begge sider og foran og bak på lastebilen din før du bestiller underglow lys kit å sørge for at du har nok før du begynner prosjektet.

Instruksjoner

• Sjekk med din lokale politimyndigheter å se om underglow lysene er lovlig i stat og land. Det er en forskjell i hva er tillatt, inkludert fargen på underglow lysene.

• Bestemme hvilken underglow lys kit å kjøpe enten online eller fra en bedrift som tilbyr tube belysning. LED underglows ofte kommer med flere muligheter for effekter og enten én farge eller flere farger. Neon er mer vanlig med valg av flere farger, men bare én farge rør lys.

• Løfte lastebilen og før skyve under, kontroller at den er sikker. Skyv og få en idé om hvor du vil plassere underglow rør. Ikke plass dem i nærheten av varmekilder eller der en jack er plassert. Plassere rør på bakken ved siden av lastebilen, sjekker du har den rette lengden for venstre og høyre side og foran og bak. Du vil holde røret med ledninger foran koble med elektriske kilden.

• Legg brakettene på underglow rør først og løft for å markere stedet på undersiden av lastebilen. Sikre ikke parentes på denne tiden. Bruk blyant til å markere plasseringen. Gjenta denne prosessen for resten av rør plasseringen.

• Ta center punch og gå over hver merket sted; Dette vil hjelpe når du ta bore og begynne å gjøre hullene å sikre klammerne rammen av lastebilen. Nå, ta bore og bore hullene. Du kan bore alle hullene og deretter komme tilbake og koble braketter og rør eller bore og fester når du flytter rundt lastebilen. Uansett hvilken fremgangsmåte du velger, husk å bruke silisium for å omgi området hullet før du strammer skruer på klammerne lager en tett forsegling mot metallramme.

• Finne et sted å montere transformatoren, fortrinnsvis nær batteriet. Følg instruksjonene som følger med transformatoren for riktig montering. Når ferdig, kan du koble makt ledningen fra transformatoren til den positive siden av batteriet. Plass grunnen kabelen fra transformatoren rammen av lastebilen å fullføre krets.

Tips og advarsler

  • Koble batteriet fra bilen før du gjør noen form for elektrisk arbeid. Fjerne negative batterikabelen. Når bore hull i kabinettet av lastebilen, være forsiktig å utebli fra noen deler som kan bli skadet, for eksempel elektriske, drivstoff og brems.