Nnywellness.com

Heavy Duty mekanikere verktøy


Heavy Duty mekanikere verktøy

Kraftig mekanikk reparere spesialiserte bitene av maskiner inkludert kombinerer eller spores kjøretøyer, powershift girkasser, drivstoff injektorer, hydraulikk eller elektronikk. Kraftig mekanikk må trenger sertifisering og vanligvis delta på en handel skole og fullføre lærling. Kraftig mekanikk kan diagnostisere, reparere og service store lastebiler, anleggsmaskiner og gården utstyr.

Hoppe Starter

Kraftig mekaniker bruker hoppe forretter ofte. Hoppe starteren er sammensetningen av en lader og kabler koblet til et bærbart batteri gir en kostnad for en tunge kjøretøy. Denne typen starter kan brukes på en kraftig kjøretøy fordi den har mer strøm enn den vanlige hoppe forretter brukes på mindre biler. Tunge hoppe forretter må brukes fordi ingen kjøretøy eller slep lastebil kan lade et batteri så stor som på en kraftig kjøretøy. En mindre bil vil bare ikke produsere nok strøm til å hoppe motoren også.

Drivstoff injektoren verktøyet

Hvis en kraftig kjøretøy har en ødelagt bensininnsprøytning, og du må ta fra hverandre systemet, må du få drivstoff tilbake inn i lastebilen liksom. Et drivstoff injektoren verktøy injiserer drivstoff som diesel i drivstofftanken uten å skade de sensitive delene av motoren. En lastebil og bensininnsprøytning systemet overvåker fotspor i en motor, og leverer riktig mengde drivstoff å tilby optimal effekt og mengden drivstoff som trengs.

Air Hammer

En luft-hammer, en pneumatisk verktøy som bruker trykk luft å kjøre en hammerhead tilbake og frem flere tusen ganger per sekund, kan hjelpe arbeiderne i øve mindre energi. Luft hammere kommer i mange størrelser, fra små, størrelsen på en makt drill, opptil 5 fot høy. Luft hammere kan brukes i eksosanlegg, generell reparasjon og kutte arbeid. Et eksempel på en bruk for en luft hammer ville være å bryte av rusk omkringliggende bolter eller sjakter, som kan være skitten eller skitne.

Innvirkning pistol og slagskrumaskin

Siden kraftig mekanikere på slike store lastebiler, kan ikke de bruke vanlig skiftenøkler eller skrutrekkere; deres verktøy er drevet av trykkluft, strøm eller hydraulisk. Effekten våpen, i utgangspunktet high-powered socket skiftenøkler utformet for å gi høyt dreiemoment-utgang, bruker lite energi fra brukeren. Virkningen skiftenøkler er tilgjengelige i alle størrelser som dreiemoment skiftenøkler kommer inn, fra 1/4 tommer til 4 inches. Et eksempel bruk for en slagskrumaskin er endring av lug vanskelige problemer på et dekk. Siden lug vanskelige problemer på kraftig dekk være for stor for en vanlig skiftenøkkel, brukes en luft innflytelse fastnøkkel. En luft innvirkning pistol hovedbruken setter lug vanskelige problemer igjen.