Nnywellness.com

Instruksjoner for Apex DVD-spiller


Det kan ikke være et kjent navn som noen av sine konkurrenter, dvs Sony og Samsung - men Apex gjør en linje med DVD-spillere som opererer helt på lignende måte til de "store guttene" på markedet. Den grunnleggende funksjoner og kontroller er alle det og generelt kan nås gjennom både fjernkontrollen og spilleren selv.

Hooking det

Trekke en Apex DVD spilleren til TVEN er like enkelt som å trekke Fargekodede kabler, som følger med spilleren, fargekodede porter på TVEN. Kjøre gule videokabelen fra baksiden av spilleren til den gule video-inngang på TVEN. Inndataene kan være foran eller bak TVEN avhengig av modell. Gjør samme med røde og hvite lydkablene. Når du har koblet alle kabler, stille inn TVEN gjennom alle kanaler for å se hvilken som blir kanal for DVD-spilleren. Kanalen vil trolig være en kanal for "Video" eller en "Input" kanal. Du kan øke videokvalitet ved å trekke spilleren opp med en S-Video-kabel eller komponent-kabler hvis TVEN støtter dem.

Slå den på

Det er to måter å aktivere en Apex DVD spilleren, spilleren selv eller med fjernkontrollen. For å slå på Apex AD-1165 manuelt, Finn og trykk inn strømknappen på DVD-spilleren. Denne knappen er plassert på forsiden av enheten på venstre side. For å slå enheten ved å bruke fjernkontrollen, trykker du på strømknappen som er plassert i øverste venstre hjørne av fjernkontrollen.

Spiller av en DVD

For å laste en DVD i spilleren kan du igjen bruke fjernkontrollen eller knappene foran på spilleren for å åpne DVD-skuffen. På AD-1165 ligger på utløserknappen på høyre side. I det hjørnet er det tre knappene på toppen, utstøtingstasten innsiden knappen. Utløserknappen på fjernkontrollen på utløserknappen er i øverste høyre hjørne, ved siden av strømknappen. Når skuffen kaste ut, plasser DVD med etiketten vendt inn i spilleren, og trykk eject-tasten. Når DVD-spilleren leser platen og den går til DVD hovedskjermen, trykk play - direkte til høyre utløsningsknappen--på AD-1165 eller trykk "Enter/Play"-tasten på fjernkontrollen. Denne knappen er plassert nederst på fjernkontrollen og er omgitt av fire piltastene.

Andre kontroller

Både fjernkontrollen og AD-1165 selv har en rekke andre grunnleggende, men viktig - knapper på dem. I tillegg til makt, spille og kaste ut knapper, spilleren selv kan du gå fremover, bakover, hoppe til neste scene eller gå tilbake til forrige scenen. Disse knappene er plassert på forsiden av spilleren til høyre, under stykket og løs ut knapper. Disse alternativene er også tilgjengelig på fjernkontrollen og er ligger under avspillingsknappen. Nederst på fjernkontrollen på venstre side er en pause-knapp og hopper fremover og bakover-knapper. PÅ høyre side er stopp og omvendt og videresende knappene, som er sammenlignbare med spole tilbake og spole fremover på en Videospiller.