Nnywellness.com

Hvordan du skal plassere et reservehjul på en F350 montering


Den F-350 er en kraftig, 1-tonns lastebil produsert av Ford Motor Co For å spare verdifull Last plass i sengen av lastebiler, begynte produsenter montering reservehjulet på undersiden av Last sengen. Reservehjulet montering på understellet har en heis mekanisme som heve og senke tunge hjul og dekk kombinasjonen brukes på F-350 lastebiler. Å vite hvordan til riktig posisjon din reservehjul på reservehjul mount vil få deg på vei raskere etter en veikant emergency.

Instruksjoner

• Åpne Shack og fjerne tommelen-skruen fra dekk-endring verktøy på radiatoren cross medlem support. Fjern verktøy (to jack håndtak utvidelser og lug skiftenøkkelen) fra medlemmet kors. Hente reservehjul låsen fra hanskerommet.

• Trykk sammen to jack håndtak utvidelser til de snapper sammen. Trykk reservehjul låsen på enden av jack utvidelsen til det låses på plass. Sett jack håndtak utvidelser, reservedeler dekk låse først inn i hullet i den bakre støtfangeren av lastebilen til venstre for lisens plate. Skyv senterhullet i lug skiftenøkkelen på den motsatte enden av jack håndtak forlengelsen stikker fra den bakre støtfangeren.

• Slå lug skiftenøkkel i retning mot klokken til reservehjul kuleholderen er senket til bakken.

• Skyv det gnist trette under den bakre enden av lastebilen. Plass reservehjul kuleholderen i midten hullet av reservehjul i en vinkel.

• Slå lug skiftenøkkel med klokken å heve reservehjul før den kommer i kontakt med undersiden av Last sengen. Fjern lug skiftenøkkel og jack håndtere utvidelser fra bakre støtfanger og oppbevar dem tilbake under panseret. Plass reservehjul låsen tilbake i hanskerommet. Skru tommelen slik at verktøyene ikke vil fjerne mens motoren er i gang. Lukke panseret.