Nnywellness.com

Hvordan justere nøytrale sikkerhet bryteren på en 1987 El Camino


Den nøytrale sikkerhetsbryter en 1987 El Camino ligger på rattstammen og under dashbordet for et kolonneskift eller på siden av shifter i konsollen hvis det er en etasje endring. Hovedformålet med bryteren nøytral sikkerhet er å hindre at motoren starter i alt annet enn nøytral og parkere. Det har en sekundær hensikt å aktivere omvendt lysene når girskifte i revers.

Instruksjoner

• Fjern den negative terminalen på batteriet, med en skiftenøkkel. Fjern midtkonsollen hvis bilen har et gulv SKIFT, bruke stjerneskrutrekker til å fjerne skruene. Hvis bilen har et kolonneskift, fjerne tre styring-kolonne støtte bolter under rattstammen, med en 15 mm kontakt. Lavere kolonnen.

• Fjern de to Phillips skruene som fester den nøytrale sikkerhetsbryter. Koble den elektriske kontakten fra svitsjen. Fjerne bryteren.

• Installer nye ved å plassere aktuator hullet på undersiden av bryteren eller på siden på en etasje SKIFT, på aktuatortappen. Dette er pin som beveger seg som girskift er flyttet. Skyv bryteren ned mens du setter girskift i nøytral posisjon.

• Installere de to skruene løst. Koble elektriske kontakten til bryteren. Koble batteriet negative terminalen og stram med en skiftenøkkel.

• Flytte girskift Park. Rotere bryteren nøytral sikkerhet med urviseren til den stopper og deretter bare la på spenningen og stram de to skruene.

• Sett foten på bremsen og prøver å starte bilen. Den skal starte i parken eller nøytral bare. Justere den nøytrale sikkerhetsbryter, om nødvendig. Om lastebilen vil starte i stasjonen, rotere bryteren klokken litt og prøv på nytt. Om lastebilen vil starte i revers, rotere bryteren mot klokken.