Nnywellness.com

Caulking Cedar fasader


Etter den siste delen av sedertre fasader er på siden av huset, må du forsegle leddene i tre fra utenfor elementer. Din investering i denne vakre tre fasader og hjemmet ditt er verdt innsatsen for å fullføre jobben. Matche fargen for caulk og fasader er du egne valg. Det er produsenter som gjør farget caulk, men det beste valget kanskje en høy kvalitet, klart silikon. Husk at når det gjelder caulking materiale, du får hva du betaler for og jo høyere kvaliteten, jo lenger silikon tetningsmasse vil gjøre jobben sin.

Instruksjoner

• Velg mest komfortable fuger pistolen du finner. Pass klem pistolen er komfortable i hendene, så vil du tilbringe noen timer å trykke på avtrekkeren. De fleste hjem kan ta seks til ti tilfeller av caulk å utføre en grundig jobb med tetting fasader.

• Kutte spissen av Avslutt røret i vinkel med hull ca ¼ tomme i diameter med caulk pistol kutteren. De fleste klemme våpen har en innebygd cutter for denne aktiviteten, i tillegg til en tynn metall tips for bryter interiør forseglingen. Presse metall spissen i røret og bryte interiør segl. Sett røret i caulk pistolen.

• Plasser tuppen av røret i 45-graders vinkel i felles skal fylles og forsiktig skyter. Som tetningsmasse kommer fra tuben, fylle felles ved kontinuerlig kjører røret langs felles. Når du kommer til slutten, slipper avtrekkeren og avlaste presset på røret ved å skyve slag rod utløserhåndtaket.

• Bruk en fuktig klut eller fingeren etter at det har blitt dyppet i vannet for å jevne ut noen tøffe rygger. Vannet holder caulk fra stikker til fingeren eller en våt klut.

Tips og advarsler

  • Reparer bare på tørt vær dager, som mer fuktighet i luften, jo lenger silikon caulk vil ta for å kurere.
  • Alltid avhende eller resirkulere tom fuger rørene på riktig måte, aldri brenne plast rør.