Nnywellness.com

Hvordan redusere tunge belastningen av en Trailer


Hvordan redusere tunge belastningen av en Trailer

Har du noen gang lurt på hvorfor den bakre enden av kjøretøyet sags så mye mens tauing? Den mest sannsynlige årsaken er en feilaktig lastet trailer, fører til en overflødig tungen belastning. Før tauing, er det viktig å vite at vekten av en trailer måles på to måter: den totale vekten, og vekten av lasten på tungen, som påvirker hvor mye nedover kraften til den stikk og slep kjøretøyet. Tunge vekten bør ideelt sett være 10 til 15 prosent av brutto trailer vekt å unngå skade på slep kjøretøy eller opplever store håndtering problemer.

Instruksjoner

• Veie traileren for å fastslå vekten brutto trailer. Bruke en lokal lastebil skala for å fastslå vekten tilhengeren og faktor i vekt på noen elementer som er foreløpig ikke lagt inn i tilhenger.

• Plass store, tunge elementer inne i tilhengeren der de kan være riktig bundet. Ideelt sett plasseres tyngre elementer over hengerens aksler. Men i tilfelle at det ikke er et rimelig sted å sikre elementet nær akslene, kan den ekstra vekten kompenseres med småting. Sikre de store elementene med solid slips nedturer.

• Sjekk tunge vekten din tilhenger når de store elementene er på plass. Hvis tunge vekten er mer enn 10 til 15 prosent av brutto trailer vekten, begynne lasting småting over akslene, nær baksiden av tilhengeren. Alltid plassere elementer av tilsvarende vekter på begge sider av tilhengeren til unngå ene belastningen bli betydelig tyngre enn den andre.

• Når tilhengeren er fullstendig lastet, sjekk den tunge vekten med en tunge belastningen skala én gang. I tilfelle at tunge belastningen er fortsatt over idealvekt, fortsette å re-arrangere elementer å sitte bort fra tilhengeren, nær akselen.