Nnywellness.com

Hvordan overføre Computer Video til TV


Hvordan overføre Computer Video til TV

Overføre video filer fra din datamaskin til å spille på TV er en flott måte å vise frem noen skoleprosjekter du er stolt av, som en studentfilm, familien videoer, eller selv filmer og TV-programmer som du har lastet ned. Du trenger ikke å se disse videofiler fra dataskjermen. Koble datamaskinen til TVEN riktig med riktig utstyr kan du nyte dine favoritt videoer fra datamaskinen på TVEN.

Instruksjoner

• Koble en ende av S-kabelen til S-kabel-porten på datamaskinen. Koble den andre enden av S-kabelen til S-video til video sammensatt kortet. Dette vil ta videoen fra datamaskinen gjennom S-kabel og inn kortet hvor signalet være forberedt på å reise gjennom en sammensatt videokabel.

• Koble en ende av gul komposittkabel til gul sammensatt porten på TV. Koble den andre enden av den gul komposittkabel til gul sammensatt porten S video til video Komposittadapter. Videosignalet er nå kunne reise gjennom kompositt-kabelen til TV.

• Slå TV på og sett den til "Video"-modus fra fjernkontrollen. Du kan gå fra TV-modus til "Video"-modus ved å trykke på tilsvarende taster på fjernkontrollen.